Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

S Véghom na plné obrátky. Klein naznačil, kedy si pôjde po ďalší skalp v UFC

Pred necelými štyrmi mesiacmi uspel v premiére v najprestížnejšej MMA organizácii na svete. Aj keď zápas akceptoval na poslednú chvíľu, nestihol zhodiť dostatočnú hmotnosť a prišiel o tretinu peňazí, nerozhodilo ho to.

12.01.2021 07:42
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ľudovít Klein (@lajosko.klein)

Slovenský bojovník Ľudovít Klein zdolal na turnaji UFC 253 v Abú Zabí Novozélanďana Shana Younga za 76 sekúnd technickým knokautom.

Čoskoro by sa mal Novozámčan opäť predstaviť v klietke medzi elitou.

„Aj keď takto vo dvojici s Attilom Véghom, makáme stále na plné obrátky a čoskoro príde dátum môjho najbližšieho zápasu,“ avizoval Klein minulý týždeň na instagrame.

Viac odtajnil Véghov zverenec pre stránku Nova Sport. „Prebiehajú rokovania, ale nemôžem o tom zatiaľ hovoriť. Malo by to byť niekedy vo februári alebo v marci,“ uviedol Klein s tým, že o dátume a mene súpera by sa malo rozhodnúť už tento týždeň.

Zárobky v UFC za rok 2020 vrátane Slováka a Čechov Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
1. Chabib Nurmagomedov (Rus.): 6,09 milióna...

Český web informuje, že koncom februára sa uskutoční galavečer UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka. Slovák by tak mohol figurovať na karte s českou hviezdou.

V spomínanom termínovom rozpätí je aj turnaj UFC 259, ktorý 6. marca ponúkne ostro sledovaný súboj šampiónov Jana Blachowicza a Israela Adesanyu. Následne sú v marci pláne najslávnejšej MMA ligy ešte tri turnaje.

„S trénerom sme sa dohodli, že by sme tento rok chceli maximálne tri zápasy. Konkrétne meno nemám. Zatiaľ som v pozícii, keď môžem dostať nováčika, ale aj nejakého veterána. Postupom v rebríčku k top 20 snáď budem v pozícii, keď si budem môcť vypýtať zvučné meno,“ dodal Klein.

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Attila Végh #Ľudovít Klein