Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Beštia! Zápasník UFC dobodal sestry. Nariadila mu to vyššia moc

Tridsaťjedenročný Irwin Rivera, ktorý je súčasťou seriálu zmiešaných bojových umení pod hlavičkou UFC, čelí obvineniu z pokusu o úkladnú vraždu svojich dvoch sestier.

09.01.2021 07:53
debata (3)

Incident sa mal udiať vo štvrtok ráno v zdieľanej spálni jeho domu.

Rivera, ktorý je známy aj pod prezývkou Beštia, je aktuálne za mrežami a floridskej polícii v okrese Palm Beach povedal, že „vyššia sila“ mu nariadila vykonať tento skutok.

Políciu kontaktovali viacerí susedia aj jedna z obetí, ktorú po príchode na miesto činu našli v kaluži krvi ležať pri ceste.

Dvadsaťdvaročná žena mala bodné poranenia v oblasti chrbta, hlavy a ramena. Policajtom povedala, že ju dobodal vlastný brat a jej sestra je stále v dome.

O jedenásť rokov staršiu druhú ženu našli tiež s bodnými poraneniami v dome. Lekári už informovali, že stav jednej z obetí je stabilizovaný, druhá leží v nemocnici v kritickom stave.

Podľa policajnej správy prišli ženy na návštevu k bratovi a zobudilo ich až vyčíňanie súrodenca, ktorý sa dal po čine na útek, keď zbadal susedov volajúcich políciu.

Zárobky v UFC za rok 2020 vrátane Slováka a Čechov Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
1. Chabib Nurmagomedov (Rus.): 6,09 milióna...

Po dolapení Irwin Rivera strážcom zákona povedal: „Zabil som svoje sestry“. Doplnil tiež: „Povedala mi to vyššia sila“.

Vedenie UFC v piatok vyhlásilo: "Berieme na vedomie nedávny incident, ktorý sa týkal Irwina Riveru.

Dostali sme informácie od jeho zástupcov, že sa u neho prejavilo správanie zodpovedajúce problémom duševného zdravia". Zástupcovia UFC oficiálne pozastavili Riverovi činnosť až do vyriešenia prípadu.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Irwin Rivera