Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Karlos, to ťa maminka neučila? Zmlátim ťa ako dieťa, reagoval Vémola

Karlos Vémola splnil v očakávanom súboji s Francúzom Alexom Lohorém úlohu favorita na sto percent. Súpera k ničomu nepustil a jednoznačne zvíťazil na body.

31.12.2020 11:00
Karlos Vémola Foto:
Karlos Vémola.
debata (2)

Po zápase sa však na tlačovej besede všetkých aktérov turnaja hovorilo viac o hmotnosti českej hviezdy ako o jej výkone v klietke.

„Už deň pred zápasom som vystrelil o nejakých dvanásť, trinásť kíl, čo nie je úplne normálne,“ vravel novinárom Vémola, ktorý navážil pred duelom 83,7 kilogramu.

To nenechalo chladným iného českého zápasníka MMA Viktora Peštu.

„Celý zápas Karlosa s Lohorém som nevidel, len kúsok z neho. Ale prišlo mi to, ako keby bol o dve váhové kategórie vyššie. Príde mi to tak, že sa Karlos v tej strednej váhovej kategórii skrýva,“ vravel Pešta, ktorý už dlho vyzýva svojho krajana na súboj.

Jeho slová zafungovali na Vémolu ako červené súkno na býka.

„Páči sa mi, ako tu každý rieši moju váhu. Už som ti povedal, čo musíš urobiť, aby si mohol so mnou zápasiť. Pokiaľ budeš vyhrávať a budeš mať titul v poloťažkej kategórii, tak ťa v nej zmlátim a nebudem plakať, že si mal o päť kíl viac,“ reagoval Vémola.

Najlepší MMA bojovníci z Česka a Slovenska Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Patrik Kincl/Česko (22 výhier, 9 prehier).

„Vždy zápasíš len s menšími,“ rypol si znovu Pešta.

A vojna slov pokračovala ďalej…

„To nie je pravda. Henique da Silva bol o hlavu väčší ako ja, o desať kíl ťažší a zmlátil som ho ako dieťa. Teba tiež zmlátim ako dieťa,“ napínal svaly Vémola.

Pešta sa nedal.

„Teba maminka neučila, že nie je pekné si dovoľovať len na menších? Dovoľ si aj na rovnako veľkého,“ vyzval znovu Vémolu na bitku.

„Nebudem sa s tebou baviť o maminkách. Si normálny idiot,“ ukončil zaujímavú debatu Vémola.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Karlos Vémola #Attila Végh #Viktor Pešta #Oktagon MMA