Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Poľské KO za 11 sekúnd. Súper nestihol ani žmurknúť

Konfrontacja Sztuk Walki - v skratke KSW. Poľská organizácia zmiešaných bojových umení patrí medzi najprestížnejšie MMA ligy na starom kontinente.

19.11.2020 17:30
KSW MMA Foto:
KSW 56: Filip Pejič vs. Sebastian Rajewski
debata

Zatiaľ čo československý Oktagon MMA ako aktuálne najväčšia domáca organizácia zorganizoval prvý turnaj v roku 2016, Poliaci boli dávno popredu.

KSW funguje od roku 2004, za ten čas usporiadala cez 60 turnajov. Začínal v nej aj Jan Blachowicz, ktorý je úradujúcim šampiónom poloťažkej váhy v elitnej UFC.

Zatiaľ posledný turnaj mal poradové číslo KSW 56 a niesol sa v podtitule „Poľsko vs. Chorvátsko“.

V hlavnom zápase večera domáca hviezda Michal Materla nestačila na balkánsky talent Roberta Soldiča, ktorý triumfoval technickým knokautom už v 1. kole.

Najlepšie zarábajúce hviezdy UFC Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Daniel Cormier (USA/41 rokov/MMA bilancia:...

Legierski stále bez prehry

Finančný bonus za najlepšie KO však získal niekto iný. Odniesol si ho Filip Pejič po málo vídanom výkone.

Na výhru nad domácim Sebastianom Rajewskim potreboval len 11 sekúnd, keď súpera poslal k zemi bleskovým direktom. Pozrite si video:

„Prehral som posledné dva zápasy, ale sľúbil som, že sa vrátim silnejší. Víťazstvo venujem mojim deťom – milujem vás!“ vyznal sa šťastný víťaz.

Na turnaji, ktorého dejiskom bolo mesto Lodž, sa predstavil aj slovenským fanúšikom známy Mateusz Legierski.

Bojovník s prezývkou Dynamit je aktuálnym šampiónom Oktagonu MMA v ľahkej váhe, majstrovský opasok získal vo februári po výhre nad Miroslavom Štrbákom.

V KSW počas víkendu absolvoval premiéru s úspešným koncom. Argentínčana Francisca Albana Barriosa zdolal tesne na body a vylepšil si stopercentnú bilanciu na 7–0.

debata chyba
Viac na túto tému: #rekord #MMA #knokaut #KSW