Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gangster večera. Veterán UFC ukázal guráž, napravil si zničený nos a dobojoval

Neuveriteľnú guráž ukázal na galavečere UFC Fight Island 4 veterán miešaných bojových umení Court McGee v súboji velterovej váhy. Jeho súper Carlos Condit mu v prvom kole pravým hákom zlomil nos, no McGee sa nevzdal a aj cez bolesť duel dokončil.

04.10.2020 14:46
debata

Nos v neprirodzenej pozícii si 35-ročný bojovník napravil sám pred druhým kolom. „Postavil som sa a cítil, že je nakrivo,“ uviedol.

Aj jeho o rok starší súper žasol nad statočnosťou nezlomného protivínika: „Je to prekliaty divoch. Možno som si ani neuvedomil, ako vyzeral jeho nos po zásahu, pretože si ho sám narovnal. Je to naozaj gangster.“

McGee si preskákal všeličo. V roku 2005 bol klinicky mŕtvy po predávkovaní heroínom. Aj teraz sa snaží zotaviť zo závislosti od drog.

Po dueli, ktorý prehral na body, zverejnil fotografiu, na ktorej rozsah zranení nosa nie je viditeľný. Túto skúsenosť nazval „cťou“.

Padol v treťom zápase za sebou, v UFC pôsobí už desiaty rok. „Keby som takto dopadol, vzdal by som sa a šiel domov. Úžasná šou Courta McGeeho,“ chválili ho fanúšikovia na sociálnych sieťach.

V hlavnom ťaháku večera si 38-ročná bojovníčka Holly Holmová poradila na body s Irene Aldanovou.

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Court McGee #Calos Condit