Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Paradeiser mu nedal šancu. Ryšavý skončil v bezvedomí, prehral aj Boráros

V hlavnom zápase turnaja Oktagon 16 v MMA zdolal Ronald Paradeiser Karola Ryšavého. Precízny výkon korunoval už v 1. kole úspešným škrtením, keď súpera poslal do krátkeho bezvedomia, pričom oficiálne zvíťazil na submisiu.

27.09.2020 08:37
Boráros, Foto:
Gábor Boráros opäť prehral.
debata

Víťaz zápasu sa v súboji o šampióna do 70,3 kg stretne s držiteľom opasku Poliakom Mateuszom Legierskim.

V striedavých výsledkoch pokračuje Gábor Boráros, ktorý po februárovom víťazstve na Oktagon 3 tentoraz nestačil na Španiela Tata Primeru. Ten triumfoval v 2. kole, keď Borárosove krvavé zranenie rozhodca posúdil ako nespôsobilé na pokračovanie zápasu.

V zápase bývalých sparingpartnerov na seba narazili Adam Šindelář a Miroslav Brož, ktorému sa z rôznych dôvodov dvakrát menil súper. Dramatický zápas napokon vyznel na body pre Broža, ktorý následne priamo v oktagone požiadal o ruku svoju priateľku.

Najlepšie zarábajúce hviezdy UFC Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Daniel Cormier (USA/41 rokov/MMA bilancia:...

Češka Tereza Bledá vo svojej premiére v MMA zdolala o 18 rokov staršiu Francúzsku Marie Loiseauovú po TKO v 2. kole.

V československom súboji Jakuba Dohnala s Krisztiánom Simonom sa tešil prvý menovaný, ktorý Simona zdolal vo vyrovnanom zápase na body.

V prvom zápase hlavnej karty si Čech Jakub Běle poradil so Slovákom Tomášom Bolom, ktorému v 2. kole spôsobil krvavé zranenie a rozhodca zápas ukončil víťazstvom Běleho na TKO.

debata chyba
Viac na túto tému: #Gábor Boráros #Oktagon 16 #Ronald Paradeiser #Karol Ryšavý