Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Doriadená pred svadbou. Krvavé pokračovanie kritizovala víťazka i šéf UFC

Sobotňajší galavečer UFC v Las Vegas ponúkol okrem skvelého divadla aj kontroverzný moment. Jessica-Rose Clarková zmlátila Sarah Alparovú v krvavom súboji len tri týždne pred svadbou zdolanej MMA bojovníčky.

21.09.2020 06:40
debata (10)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

BELL-TO-BELL. @MissJessyJess dominates in her return #UFCVegas11

Príspevok, ktorý zdieľa ufc (@ufc),

Prezident UFC Dana White sa po dueli pustil do rozhodcu Chrisa Tognoniho, ktorý mal vraj duel ukončiť skôr. Američanka Alparová dostala od austrálskej súperky kolenom do hlavy, no zápas pokračoval.

„Je to hrozná situácia. Dokončila ju, ona sa zastavila, mala zlomený nos. To malo znamenať koniec. Na tomto musíme zapracovať. Rozhodca duel zastavil, no tieto decká sú také tvrdé a odolné… Chúďa bolo schopné pokračovať a opäť schytalo. Toto musíme napraviť,“ uviedol White.

Aj suverénka Clarková bola kritická voči rozhodnutiu arbitra reštartovať zápas. Priznala, že neoblomnosť súperky na ňu urobila dojem.

"Videla som, akú má dobitú tvár. Po zápase som sa jej tímu ospravedlnila, pretože to nemalo pokračovať. V jednej chvíli som si povedala, že jej nechcem stále ubližovať.

Mala som v pláne ukončiť ju zaškrtením, ale nevzdávala sa. Ani na sekundu. Takže som pokračovala v rozdávaní lakťov," uviedla víťazka, ktorá uspela po dvoch prehrách.

Novinári jej pripomenuli, že Alparová sa o tri týždne vydáva. Dostala otázku, či nemá „zlé pocity“ z toho, že jej mohla zničiť svadobné fotografie. „Prečo ste to povedali? No, teraz už mám, ježišikriste,“ reagovala zápasníčka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hecken good night! #LilThiccc #EatBurgersLiftHeavyGetThiccc #BabyBantamweight

Príspevok, ktorý zdieľa Jessy Jess (@missjessyjess),

Alparová ubezpečila fanúšikov, že je v poriadku.

„Mám menšiu zlomeninu nosa. Som sklamaná zo svojho výkonu a trochu smutná, verím, že sa vrátim silnejšia. Nakopala ma do zadku, ale viem, čo teraz musím urobiť. Je to úplne nový level a budem pripravená na to, čo príde. Toto nie je koniec!“ dodala.

Súperke poďakovala a vyjadrila jej obdiv: „Vďaka, že si vzala tento zápas a gratulujem ti k dnešnému víťazstvu. Vždy budeš patriť medzi bojovníčky, ktoré obdivujem a dúfam, že je to jeden z viacerých tvojich triumfov.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I just want to let everyone know I'm doing fine and my nose is slightly broken. I'm disappointed in my performance, and a little sad, but I know I will come back stronger. I got my butt kicked but I know what I need to do now. This is a whole new level and I will be ready for what's to come for the next one. Thank you everyone for all their concerns, thoughts, prayers, and encouragement. I love you all and this isn't the end! Thank you @missjessyjess for taking this fight with me and congrats on your win tonight. You will always be someone I look up to and hope this is one of many wins for you. #UFCdebut #Toosweettribe #TeamTKO #AmericanElite #JacksonWinkMMA #fight #heart #debut

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah “Too Sweet” Alpar (@toosweetalpar),

10 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Jessica-Rose Clarková #Sarah Alparová