Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Výkriky do ticha. Prvý kop do rozkroku rozdýchal, no vzápätí schytal druhý...

MMA zápasník Peter Stanonik tak skoro nezabudne na súboj s kickboxovou legendou Raymondom Danielsom na galavečere Bellator 245.

12.09.2020 16:07
debata

Stanonik schytal v 2. kole nepríjemný zásah do slabín, po ktorom sa zvíjal od bolesti. Využil päť minút na zotavenie po nepovolenom úderu, no vzápätí prišlo k ďalšej rane pod pás – opäť z otočky.

Video prvého zásahu:

Ocitol sa na zemi držiac si chúlostivé miesto. Plazil sa v klietke, kričal a frustrovane udieral do zeme. Nepríjemnosť situácie zvýrazňovala neprítomnosť divákov a ticho.

Druhý incident spôsobil väčšiu škodu ako prvý, lekár jednoznačne zakázal v pokračovaní a arbiter Jason Herzog súboj odvolal.

„Bol to jasný zásah do slabín. Hrozné,“ uviedol bývalý rozhodca John McCarthy.

„Aj keď Daniels nemal pri druhom kope v úmysle faulovať, je zodpovedný za techniky, ktoré používa,“ dodal.

Video druhého zásahu:

Po vyhlásení neúmyselného kopu do slabín bol súboj uzavretý ako no contest (bez výsledku).

„Dúfam, že Peter je v poriadku. Nikdy som nemal v úmysle zasiahnuť súpera do najcitlivejšieho miesta. Keď niekoho pošlem k zemi, verím, že je v poriadku. Rozhodne nechcem, aby zápasy dopadli takto,“ uviedol Daniels.

„Predstavoval som si úplne iný koniec. Stalo sa mi to prvýkrát, najskôr som si myslel, že som ho trafil do tela, ale mám veľkú nohu, ktorá dokáže zasiahnuť veľký priestor. Druhý kop z otočky ho zasiahol veľmi tvrdo a, bohužiaľ, pristál v okolí slabín. Verím, že je ok,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Stanonik #Raymond Daniels