Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Operácia, vírus a nevera? Vémola a Slovenka Lela sa rozišli

Neprežíva šťastné dni. Po operácii kolena mu prípravu na turnaj Oktagon 17, ktorý sa uskutoční 26. septembra, naštrbil koronavírus. Pozitívny test Karlosa Vémola ohrozil jeho zápas s Václavom Mikuláškom.

31.08.2020 07:03
Karlos Vémola, Lela Ceterová Foto:
Touto fotografiou oznámil Karlos Vémola rozchod s Lelou Ceterovou.
debata (5)

Aby toho nebolo málo, český MMA zápasník cez víkend na Instagrame oznámil, že už netvorí pár so slovenskou modelkou Lelou Ceterovou.

„Len naši blízki vedia, ako to medzi nami naozaj bolo. A ja sa k nášmu rozchodu ďalej nebudem nikomu vyjadrovať. Narozdiel od partnerky nebudem na matku svojej dcéry zverejňovať žiadnu špinu o údajných neverách a pod.,“ napísal v úvode príspevku Vémola a pokračoval:

„Všetko sa raz, bohužiaľ, skončí a bola to všetko moja vina, aj keď sme v tom boli dvaja. Odteraz sa budem sústreďovať len na Lili (osemmesačnú dcéru, pozn.) zápasnícku kariéru a na to, aby sme s Lelou boli čo najrozumnejší rodičia,“ doplnil.

Ich dcérka Lili sa narodila koncom minulého roka.

Na sociálnej sieti zverejnila svoj pohľad aj Lela, spomenula aj sklamanie z nevery.

"S partnerom prežívame obdobie plné zmien. Sme však rodičia prekrásneho dievčatka a to je pre nás oboch dôležité. Môj partner ma náročné obdobie, zdravotné komplikácie a potrebu sústrediť sa na svoju kariéru.

Ja sa budem venovať dcére a svojim aktivitám, Karlos má vytvorený priestor na rekonvalescenciu a usporiadanie duše i tela.

Sklamala ma Karlosova nevera, pretrvávala medzi nami kríza a preto som odcestovala do Bratislavy, kde som si pripravila potrebné záležitosti na sťahovanie. Sťahovaniu zabránil Covid, z ktorého sa musíme vyliečiť a potom odchádzame," uviedla Ceterová.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Karlos Vémola #Lela Ceterová