Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vémola si koronu vymyslel, rýpe súper. Nie si zápasník, ale prasa, vrátilo sa mu

Karlos Vémola v pondelok oznámil, že sa nakazil koronavírusom a zakrátko o pozitívnom teste informovala aj jeho partnerka Lela. Tá tiež netajila obavy o osemmesačnú dcérku Lili, ktorú trápili vysoké horúčky.

26.08.2020 07:47
Karlos Vémola Foto:
Karlos Vémola na archívnej snímke.
debata

Hviezdny český MMA zápasník sa má v sobotu 26. septembra stretnúť v zápase strednej váhy s Václavom Mikuláškom.

Bojovník s prezývkou Baba Jaga si preto myslí, že Vémola si ochorenie vymyslel, pretože podcenil prípravu na spomínaný duel a jeho prípadné zrušenie mu tak príde vhod.

Pre televíziu Nova opísal prvú reakciu na Vémolovu správu: „Narovinu, myslel som si, že je bu.erant a klame. Jednoducho mu to neverím. Ak má skutočne pozitívny test, môže byť, mohlo a to stať, ale veľmi tomu neverím.“

Ostravský rodák si myslí, že súboj to ohrozí. „Neverím, že sa dá tak rýchlo dokopy. Taktiež neverím tomu, že tú koronu má. Podcenil to, nemôže zhadzovať a pripravovať sa tak, ako je zvyknutý. Neviem, čo si o tom myslieť, príde mi to okaté a myslím si, že nielen mne, ale viacerým ľuďom,“ dodal. K jeho myšlienkam ho vedie aj fakt, že jeho súper si nedávno zranil koleno.

Reakcia Vémolu na seba nenechala dlho čakať. „Mikulášek mi môže, s prepáčením, pobozkať zadok. Ten ma vôbec nezaujíma. Momentálne ma zaujíma len zdravie mojej dcéry a priateľky. To je hlavné a až potom budem riešiť nejakého Mikuláška,“ povedal pre Novu.

Najlepšie zarábajúce hviezdy UFC Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Daniel Cormier (USA/41 rokov/MMA bilancia:...

„Toto nie je trash-talk a urážky pred zápasom, ale v momente, keď máte dosť vážne chorú dcéru, ktorá ma osem mesiacov a štyridsiatky horúčky a Mikulášek má k tomu také blbé ,kecy', tak pre mňa nie je zápasník, ale prasa,“ dodal.

Potešilo ho, že dcérin stav sa zlepšil a horúčky sa znížili. Napriek tomu sa o ňu bojí.

Čo sa týka Vémolu, stále má vysoké horúčky. Prvé príznaky prisudzoval následkom operácie kolena, ktorú podstúpil minulý týždeň a stále pokračoval v tvrdej príprave.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Rodina je nejvic❤miluju holky moje nejvic na svete a nenechame si to bulvarem zkazit

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

„Odpálil som sa. Myslel som si, že mi nie je najlepšie po operácii a stále som šliapal naplno. Nevedel som, že mám koronavírus. Trénoval som dvakrát až štyrikrát denne a to ma skolilo,“ zdôveril sa Vémola.

Pre Vémolu by malo ísť o prvý duel v klietke od vlaňajšieho „zápasu storočia“, v ktorom prehral so slovenskou hviezdou Attilom Véghom.

O osude zápasu sa rozhodne 1. septembra. Vémola je v kontakte s promotérom OKTAGON MMA Ondřejom Novotným, s ktorým sa plánuje dohodnúť po tom, ako sa jeho rodina dostane z najhoršieho.

Môže zostať v platnosti pôvodný termín zápasu? „Ktovie, možno ho ešte zmlátim 26. septembra,“ nevylúčil pre televíziu Nova.

debata chyba
Viac na túto tému: #Karlos Vémola #Václav Mikulášek