Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Správa, ktorá poženie aj Procházku. Hviezdny Jones sa vzdal titulu

Viacerí fanúšikovia ho považujú za najlepšieho MMA bojovníka na svete. Patrí medzi zápasníkov, ktorí dokážu spôsobiť veľký rozruch. Jon Jones to opäť potvrdil.

18.08.2020 14:12
UFC 247 MMA Jones Foto: ,
Jon Jones (vľavo) v akcii.
debata

Američan sa vzdal titulu poloťažkej váhy v UFC, no avizovaný koniec kariéry nepotvrdil. Naopak, prestupuje do ťažkej váhy.

„Opasok je oficiálne voľný. Bola to úžasná cesta, ďakujem všetkým súperom, UFC, no najmä vám, fanúšikom,“ napísal na Twitteri.

V ďalšom príspevku však priaznivcov upokojil: „S UFC som mal pozitívnu konverzáciu. Vyzerá to tak, že čoskoro prebehnú rokovania o mojom ďalšom súboji v ťažkej váhe. Sú to dobré správy, naberanie hmotnosti sa môže začať.“

Najlepšie zarábajúce hviezdy UFC Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Daniel Cormier (USA/41 rokov/MMA bilancia:...

Ako informuje Sport.cz, Jonesova novinka je motiváciou aj pre českého zápasníka Jiřího Procházku, pretože divízia, v ktorej bojuje, si bude musieť hľadať nového vládcu.

„Veľa vecí sa dá do pohybu. Nebude sa bojovať o dočasný titul, nebude vyzývateľ, divízia nebude taká zviazaná, viac sa rozbehne,“ tvrdí pre spomínaný zdroj Procházkov tréner a manažér Martin Karaivanov.

Česká hviezda zdolala 11. júla v premiére v najprestížnejšej organizácii Volkana Oezdemira po knokaute v 2. kole. Momentálne mu v rebríčku top 10 poloťažkej váhy patrí šieste miesto.

Štvrtý Corey Anderson prestúpil do Bellatoru. „Jeho odchodom a uvoľnením titulu sa všetko trochu zamotáva,“ dodal Karaivanov.

Jeho zverenec začal v utorok po dovolenke prípravu. „Aby nás nemal plné zuby a trochu si od nás oddýchol, išiel si svoje. Oddnes je však koniec leňošenia, naskakuje do novej prípravy,“ doplnil kouč.

Na ďalší zápas v klietke by chcel Procházka nastúpiť koncom roka. Netají, že ho lákajú súboje so súpermi nad ním.

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Jon Jones #Jiří Procházka