Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Conor v plnej paráde. Zgustol si na jazve Čimajeva a svetu adresoval záhadu

Prijímam (I accept). Veta Conora McGregora na Twitteri spôsobila rozruch. Médiá sa pýtajú, koho, čo, kde či kedy... Írsky bojovník síce pred časom (po tretí raz) ukončil kariéru, časť MMA sveta však stále neverí, že Írovo rozhodnutie je definitívne.

31.07.2020 19:43
Conor McGregor Foto: ,
Conor McGregor.
debata

Možností je niekoľko. Menej pravdepodobné špekulácie sa týkajú zápasu s jedným z dvojice Chabib Nurmagomedov – Justin Gaethje alebo s Tonym Fergusonom. Pravdepodobnejšia verzia však súvisí s vychádzajúcou hviezdou UFC Chamzatom Čimajevom.

Čečenský rodák so švédskym pasom sa zaskvel dvoma víťazstvami za desať dní – v najprestížnejšej organizácii sa predtým nikomu takýto kúsok nepodaril.

Najlepšie zarábajúce hviezdy UFC Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Daniel Cormier (USA/41 rokov/MMA bilancia:...

Čimajev sebavedomo vyhlásil, že je v oktagone pripravený čeliť hocikomu. A aj viacerým šampiónom v jeden večer.

Šéfa UFC Danu Whita na Twitteri dokonca poprosil, aby mu pripravil hviezdy Nata Diaza, Jorgeho Masvidala a McGregora. „Nie som hlúpy, len sebavedomý. Rozumiem tomu, ak so mnou nechcú bojovať,“ napísal Čimajev.

S Dublinčanom si už posielajú odkazy. McGregor mu adresoval spojenie potkaní pysk (narážal na jeho Čimajevovu jazvu na pere), príspevok neskôr odstránil.

Čimajev parafrázoval Nurmagomedova a Írovi odkázal: „Pošli mi miesto… Budem tam a zmaľujem ti ksicht!“

Neskôr použil jednu zo starých McGregorových fráz: „Popros ma o to.“ Spŕšku slov zakončil vetou: „Zavolaj tvojmu strýkovi Whiteovi, ja budem pripravený.“

Čimajev, ktorý v klietke ešte nespoznal premožiteľa, po poslednom víťazstve uviedol, že nechce byť ako McGregor a chváliť sa peniazmi. Isté je, že vzájomný súboj by bol veľkým lákadlom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Conor McGregor #Chamzat Čimajev