Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ak Vémola prehrá, stratí všetko. Súper využije ponuku od Végha

Bude to zápas, na ktorý sa tešia všetci fanúšikovia MMA. Pre jedného povinná jazda, ktorú musí vyhrať. Pre druhého šanca zaskočiť favorita a vrátiť sa medzi elitu strednej váhy.

16.07.2020 17:24
debata
Vašek "Baba Jaga" Mikulášek. Foto: Oktagon MMA
Vašek "Baba Jaga" Mikulášek Vašek "Baba Jaga" Mikulášek.

Reč je o súboji Karlos Vémola vs. Václav Mikulášek. Duel českých rivalov bude ozdobou septembrového turnaja Oktagon 17 v Prahe.

Vémola sa vráti do klietky prvýkrát od lanskej prehry s Attilom Véghom v zápase storočia. Očakáva sa od neho jasná výhra, sám fanúšikom sľúbil, že súpera ukončí už v 1. kole.

Mikulášek, ktorý sa hrdí prezývkou Baba Jaga, chce využiť to, že v zápase nemá čo stratiť.

"Na každého súpera sa dá špecificky pripraviť. Nehovorím, že som jeden z top bojovníkov, ktorí s ním išli do klietky, ale nie je na mňa vyvíjaný žiadny tlak.

Môžem len získať. Aj keď ma Vémola porazí, on nezíska nič. Ale keď prehrá, stratí všetko. Takto vidím realitu zápasu," uviedol Mikulášek počas rozhovoru na youtubovom podcaste Drive.

Najlepšie zarábajúce hviezdy UFC Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Daniel Cormier (USA/41 rokov/MMA bilancia:...

Dva kempy v Čechách, jeden na Slovensku

Skúsený borec nenecháva nič na náhodu a tvrdo trénuje.

„Mam okolo seba ľudí, ktorí mi pomáhajú. Mám dva tímy. Jeden v Ostrave a druhý v Prahe. Tréningy mám nastavené tak, aby moje telo zvládalo nátlak a aby som sa dostal do čo najlepšej formy,“ pokračoval.

Tretí tréningový kemp bude mať Mikulášek na Slovensku. Potvrdil, že využije ponúknutú šancu trénovať pod vedením Attilu Végha v trnavskom Spartakus Fight Gyme.

"Attila ho ma napozeraného lepšie ako ktokoľvek iný. Vlani mal na neho pripravenú perfektnú taktiku. Pochybujem, že Vémola urobí druhýkrát podobnú chybu, ako pri ich vzájomnom zápase.

Karlosa uznávam, je to druhý najlepší český bojovník. Ale ako o človeku je o ňom zbytočné hovoriť. Nemá charakter," dodal Mikulášek.

debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Oktagon #Karlos Vémola #Attila Végh #Václav Mikulášek #Oktagon 17