Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fanúšikovia MMA tŕpnu. Joanna vyslala tajuplný odkaz

V klietke dokázala takmer všetko. Vybojovala titul v UFC, päťkrát ho úspešne obhájila, jej MMA bilancia je vysoko pozitívna.

13.07.2020 20:00
debata
Joanna Jedrzejczyková. Foto: SITA/AP, Chris Young
Joanna Jedrzejczyk Joanna Jedrzejczyková.

Ak by Joanna Jedrzejczyková zajtra ukončila kariéru, nikto by jej to nemohol zazlievať. Poľská bojovníčka už nemusí nikomu nič dokazovať. Napokon, sama to uviedla v rozhovore pre Pravdu .

"Tak, ako som prehrala, som mohla aj vyhrať. Občas to ešte zamrzí, žiadny športovec nemá rád prehry. Na druhej strane, za predvedený výkon som na seba hrdá. Urobila som maximum. Stále mám pred sebou výzvy.

Chcem ešte raz získať majstrovský opasok a zvýrazniť odkaz, ktorý po sebe zanechám. Ak sa mi to nepodarí, nič sa nedeje.

Dokázala som toho veľa. Už nemusím nikomu nič dokazovať. Ani sebe," komentovala svoj výkon proti Wej-li Čang v rozhovore pre náš web.

Hviezda MMA Joanna Jedrzejczyková Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Joanna Jedrzejczyková.

Chce byť matkou

Pred niekoľkými dňami vydesila fanúšikov. K fotografii z dovolenky pridala popisok: 33 and retired. Life is good. Hard work pays off, čo v preklade znamená: 33 a v dôchodku, život je skvelý, tvrdá práca sa vypláca.

Naznačila tým koniec kariéry? MMA experti sa zhodujú, že by to nebola prekvapujúca informácia.

Rodáčka z Olsztynu, ktorá v auguste oslávi 33. narodeniny, počas kariéry v klietke zarobila takmer tri milióny dolárov. Je úspešnou biznismenkou, jej meno sa spája s viacerými hodnotnými produktami.

A ako priznala pre Pravdu, o svojej budúcnosti má jasnú predstavu

"Predovšetkým chcem byť matkou. Túžim po svadbe s milým mužom, ktorý bude stáť po mojom boku celý život. Plánujem založiť nadáciu a pomáhať deťom. Tento rok končím tretí stupeň štúdia. Verím, že vedomosti využijem v biznise.

Ak by sa to podarilo, viem si seba predstaviť aj ako napríklad ministerka športu. Mám veľa plánov. Keď som mala desať rokov, predávala som noviny za trojeurový honorár.

Od šestnástich som pracovala v obchode mojich rodičov. Viem, čo je to tvrdá práca. Na život po kariére som pripravená," dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #šport #UFC #MMA #Joanna Jedrzejczyková