Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Attila mi zobral všetko. Slávu má zo mňa, vraví Vémola

Túžil po nej už zopár minút po zápase. Nosí ju v hlave aj v týchto dňoch - takmer osem mesiacov po okamihoch, ktoré sledovalo celé Česko i Slovensko. Odveta.

23.06.2020 08:15
Végh Vémola Foto:
Attila Végh a Karlos Vémola pred zápasom.
debata (7)

To je kľúčové slovo, ktoré máta Karlosa Vémolu. Český MMA zápasník nechce nič iné, len dostať znovu do klietky Attilu Végha. Slovenský bojovník mu totiž v novembri minulého roka pripravil v pražskej O2 aréne mimoriadne krutú prehru.

„Viem, že to bude ťažké. Mojou hlavnou ambíciou však je dotlačiť Attilu k odvete a v nej ho zdolať. Verím, že tento zápas sa uskutoční,“ hovorí Vémola v relácii Petra Show.

Rebríček pound-for-pound v UFC Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Tony Ferguson (USA/ľahká váha) 25-3

Zo slov niekdajšieho bojovníka UFC vyplýva, že z prehry sa ešte stále nespamätal.

„Attila bol outsider. Nemal čo stratiť, mohol však získať všetko. A to sa aj stalo. Vzal mi všetko. To, čo som roky budoval. Teraz môžem zobrať všetko ja jemu. On to dokázal a má zo mňa slávu. Nechcem znižovať jeho kvality, je to najlepší slovenský zápasník, šampión Bellatoru. Odvtedy však už uplynulo hádam osem rokov,“ pokračuje Vémola.

Česká hviezda potvrdzuje, že jeho jedinou ambíciou je dostať Végha znovu do klietky. „Nežijem pre nič iné. Zatiaľ čo ja trénujem, on relaxuje. Verím však, že k odvete príde,“ dodáva 34-ročný bojovník.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Karlos Vémola #Attila Végh #zápas storočia