Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pirát vs. Čepo. Kamaráti z gymu sľubujú bratovražedný súboj

Unikátny turnaj Oktagon Underground speje do finále. V sobotu sa uskutočnia zápasy slovenskej vetvy, ktoré rozhodnú o tom, kto postúpi do federálneho superfinále.

19.06.2020 13:12
Pirát Foto:
Samuel "Pirát" Krištofič vs. Vlasto "El Chapo" Čepo.
debata

Najväčšiu pozornosť púta duel v kategórii do 90 kg, v ktorom si zmerajú sily Samuel „Pirát“ Krištofič a Vlasto „El Chapo“ Čepo.

Pirát je známou postavou slovenskej MMA scény. Do povedomia fanúšikov zmiešaných bojových umení sa dostal ako víťaz reality šou Oktagon Výzva.

V klietke sa hrdí bilanciou 12–3, v zatiaľ poslednom oficiálnom zápase zdolal v „bitke o Bratislavu“ Róberta Pukača.

Čepo je bývalý slovenský boxer so srbskými koreňmi. Do projektu Oktagon Underground vstupoval ako outsider, ale po sérii parádnych výkonov je z neho postrach súperov.

VIDEO: Preview pred súbojov Pirát vs. Čepo

Po zápase bude grilovačka

Pre Piráta i Čepa to bude zvláštny súboj. Spája ich priateľstvo i členstvo v jednom klube – bratislavskom Chaos Gyme. Spolu trénujú, robia si navzájom sparingov.

„Vieme si to pekne nahádzať aj na tréningu. Očakávam, že priamo v klietke to bude ešte drsnejšie. Už sme sa s tým ale zmierili. Budeme mať na čo spomínať a na druhý deň si spolu pôjdeme niečo ugrilovať,“ vyhlásil Čepo.

Čepo bude pozorne sledovať aj ženský duel, v ktorom nastúpi jeho snúbenica Lucia Krajčovič proti domácej jednotke Lucii Szabovej.

Spoločný úspech tímu teší aj Krištofiča.

„Je to fantastický pocit. Počas "koronky“ sme sa zavreli do gymu a makáme. Pomáhame si a ťaháme sa. Dobre sme si sadli a toto je výsledok," povedal Pirát pre sport.sk .

Sobotňajší program Oktagon Underground 5 sa začína o 19.00 h. Fanúšikovia si ho môžu pozrieť prostredníctvom webového prenosu na Oktagon.tv.

debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Oktagon #Pirát Krištofič #Oktagon Underground #Vlasto Čepo