Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vémola spoznal súpera: Nie je to zápasník, párkrát sa pobil na diskotéke

Potvrdené. Prvým súperom Karlosa Vémolu v MMA zápase po novembrovej prehre s Attilom Véghom bude Václav Mikulášek, známy pod prezývkou Baba Jaga. Stretnú sa 26. septembra v hlavnom dueli galavečera Oktagon 17 v pražskej hale O2 Universum.

15.06.2020 20:05
debata (5)

Dvaja Česi si už dlhší čas vymieňali štipľavé odkazy. Napríklad v marci prostredníctvom podcastu MMA letem světem.

"Baba Jaga ani nie je je zápasník. To je frajer, ktorý sa párkrát pobil niekde na diskotéke a hrá sa na zápasníka. Je to človek, ktorý má sledovanosť, párkrát sa pobil na diskotéke a myslí si, že vie zápasiť.

To, čo zažil na diskotéke za celý život, som zažil asi za jeden víkend pri dverách v Londýne," vrátil sa Vémola pri prirovnávaní k časom vyhadzovača v britskej metropole.

Český bojovník MMA Karlos Vémola. Foto: Oktagon MMA
Karlos Vémola MMA Český bojovník MMA Karlos Vémola.

Zakrátko prišla reakcia Mikuláška, ktorý z posledných šiestich zápasov vyhral päť:

„Môj milý Kájo, čo ti mám na to povedať. Aj keď som možno prešiel len diskotékovým výcvikom, tak to, čo si o mne myslíš, je tvoj názor. Ja ťa rešpektujem ako človeka, ako zápasníka. Niečo si dokázal, ale trepeš hov.., také hov.. Sotva si sa postavil zo zeme, hneď kopeš do ostatných, nie je ti trápne? Kedykoľvek, kdekoľvek, tu som.“

Po prehre si už krokodíla nekúpi

České médiá priniesli odkazy dvojice aj po potvrdení vzájomného súboja.

„So zápasom nemám žiadny problém, rád ho prijmem. Keď prehrám, čo sa stane, zdolal chlapca, ktorý nie je na jeho leveli. Ak vyhrám, už si v živote žiadneho krokodíla nekúpi,“ cituje Mikuláška sport.cz.

„Prečo do toho idem je jasné. Stále hovorím, že sa venujem najkrásnejšiemu športu na svete. Keď ma niekto nase.ie, tak ho môžem legálne zmlátiť a ešte mi zaplatia. Mikulášek ma nas.al, mal nemiestne a hlúpe kecy. Čo v tomto športe dokázal? On tvrdí, že so mnou jedno kolo prežije. Čo je to za taktiku? Ja mu môžem sľúbiť, že tak, ako sa volám Terminátor, prvé kolo neprežije, toto bude prví kolo T.K.O.,“ netají sebavedomie Vémola.

„Karlos "Terminator“ Vémola je späť a v zápase, ktorý chcú všetci vidieť! Týždne trashtalku, výziev a zosmiešňovania na sociálnych sieťach budú spočítané v klietke. Terminátor a BABA JAGA sa postavia tvárou v tvár," láka na súboj organizácia Oktagon na Facebooku.

Najlepšie zarábajúci bojovníci v UFC Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
1. Conor McGregor (Írsko) - 13,89 milióna
5 debata chyba
Viac na túto tému: #Karlos Vémola #Václav Mikulášek