Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

McGregorov koniec. Čo by robil? Ožral sa a napísal takúto vec

Svet MMA rieši v týchto dňoch krok legendárneho Conora McGregora. Kontroverzný Ír oznámil v nedeľu ráno ukončenie kariéry. V 31 rokoch.

08.06.2020 14:27
Conor McGregor Foto: ,
Conor McGregor.
debata (3)

Rozhodnutie jedného z najlepších bojovníkov je mimoriadne rozporuplné. Napokon, McGregor neukončil kariéru ani zďaleka po prvý raz. Naposledy tak predtým urobil v roku 2016, no do kolotoča MMA sa potom rýchlo vrátil.

Niektorí fanúšikovia a experti jeho najnovšiemu kroku veria, mnohí však pochybujú a myslia si, že onedlho sa McGregor znovu postaví do klietky, aby vyzval ďalšieho súpera.

Legenda MMA Conor McGregor Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Conor McGregor a ruský prezident Vladimir Putin...

„Ide len o jeho ďalšiu hru, aby si získal pozornosť. Očakávam, že do týždňa vyzve niekoho na súboj. To je Conor. Ožerie sa a potom píše takéto veci,“ myslí si v ankete českého Sportu zápasník Machmud Muradov.

S jeho názorom sa stotožňuje aj ďalší muž z prostredia klietky – Ondřej Novotný, promotér organizácie Oktagon MMA.

„Samozrejme, že to nemyslí vážne. Čo by robil? Maniak, akým je McGregor, to skrátka potrebuje. Je to fenomén, jeho odchod by bol pre MMA rovnakou stratou ako pre šport ako taký,“ tvrdí Novotný.

Či už sa McGregor vráti do klietky, alebo nie, jedne je isté: pozornosť médií, fanúšikov, expertov vie na seba upútať aj v čase, keď práve nezápasí.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #koniec kariéry #UFC #Conor McGregor #Machmud Muradov #Oktagon MMA #Ondřej Novotný