Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Strestám ho za kecy, hromží Vémola. Myslel tým Végha?

Je to viac než pol roka, čo sa Karlos Vémola postavil do klietky. Česká hviezda MMA utrpela vôbec prvú prehru od augusta 2015, keď vlani v Prahe nestačila na Attilu Végha.

27.05.2020 22:00
MMA Vémola Foto:
Karlos Vémola (vľavo) v súboji s Attilom Véghom na podujatí Oktagon 15.
debata

Pre Vémolu bol výsledok ostro sledovaného súboja o federálneho kráľa veľkým sklamaním. Veril, že prípadný triumf nad Véghom by ho priblížil k jeho veľkému snu – návratu do zámorskej UFC.

Nestalo sa a „Terminátor“ tak zostáva na domácej scéne. Už niekoľkokrát vyhlásil, že jeho hlavným cieľom je vydobyť si právo vyzvať slovenského rivala na odvetu.

Ani to však nebude také jednoduché. Végh sa venuje rodine a tento rok do klietky určite nevstúpi. Navyše, na rok 2021 si už naplánoval boxerský súboj.

"Odveta nateraz padá. Ale nie preto, že Attila bude mať zápas v boxe. Nie sú na to podmienky, bola pandémia, žiadne veľké akcie sa v blízkom čase nebudú diať. To, že pôjde niekam boxovať, je pre mňa len dobre. Aspoň nebude v športovom dôchodku.

Pretože Attila Végh so mnou do klietky opäť vlezie, akože sa volám Terminátor! Čo som sľúbil, to som doručil. A teraz sľubujem, že doručím odvetu. Už nemám pre čo iné zápasiť, UFC mi definitívne utiekla. Teraz je mojím snom odveta," vraví Vémola v rozhovore pre iSport.cz .

Galavečer MMA Oktagon 15 - Végh vs. Vémola Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Attila Végh a Karlos Vémola pred zápasom.

Český borec verí, že do klietky sa vráti ešte tento rok. Termín zápasu odhaduje na september alebo november. A už si vybral aj súpera. Je ním Václav Mikulášek, ktorý sa hrdí prezývkou Baba Jaga.

"Vzhľadom na to, že hranice po lete asi ešte nebudú úplne otvorené, tak jediný, koho chcem aktuálne strestať za kecy, je Baba Jaga. V niektorých komentároch sa zmienil, že boxujem ako jeho sesternica. Ale to ma nedokáže rozhádzať.

Skôr ma mrzí, že tvrdí, že so mnou určite jedno kolo vydrží. To je skutočne skvelá mentalita – ísť do zápasu, aby prežil jedno kolo. Ale ja mu garantujem, že jedno kolo neprežije. Urobím z neho exemplárny prípad," sľubuje Vémola.

debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Oktagon #Karlos Vémola #Attila Végh