Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Végh oznámil veľkolepý návrat. Kedy nastúpi proti Vémolovi?

Fanúšikovia bojových športov sa dočkali. Slovenská hviezda MMA Attila Végh oznámila návrat do súťažného kolotoča.

22.05.2020 12:14
Attila Végh MMA Foto:
Attila Végh na podujatí Oktagon 15.
debata (3)

Végh vlani v novembri zdolal v ostro sledovanom „zápase storočia“ českého rivala Karlosa Vémolu. Priaznivci zmiešaných bojových umení odvtedy netrpezlivo čakajú, kedy sa uskutoční odveta.

Avšak vyzerá to tak, že ich čakanie sa predĺži na neurčito. Dejiskom najbližšieho súboja Végha totiž nebude klietka, ale boxerský ring.

"Už niekoľko mesiacov mi denne píšete, kedy budem zase bojovať. Dnes je na čase, aby som Vám dal odpoveď. Bojovať budem budúci rok a to dokonca v boxe. Boxerský súboj, som si vždy chcel vyskúšať a teraz prišla tá pravá výzva, aby som si tento ‚splň senil‘.

Bude to boj s veľkým príbehom a ja som šťastný, že toto naozaj prišlo. Kedy, kde a proti komu zatiaľ nemôžem povedať, ale čo povedať môžem, že veľmi pekne ďakujem Oktagonu, Pavlovi Nerudovi a Ondřejovi Novotnému, že mi to umožnili. Stále sme spolu a spolu sme najsilnejší. Attilka je späť!" napísal Végh na instagrame.

Bojovníkom MMA nie sú boxerské zápasy cudzie. Medzi šestnásť povrazov si odskočil aj hviezdny Conor McGregor, keď v auguste 2017 nastúpil proti legendárnemu Floydovi Mayweatherovi.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #box #MMA #Karlos Vémola #Attila Végh