Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zabudni, Conor! Nový šampión vyzve radšej Chabiba

Conor McGregor si musí nechať zájsť chuť. Hoci na Twitteri rozpútal ďalšiu zo svojich psychologických hier, nie je mu nič platná.

14.05.2020 17:52
Conor McGregor Foto: ,
Conor McGregor po prehre s Chabibom Nurmagomedovom na podujatí UFC 229 v Las Vegas 2018.
debata

„Teším sa na júlový duel o titul v ľahkej váhe,“ napísal McGregor na sociálnu sieť po víťazstve Justina Gaethjeho na turnaji UFC 249.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hard work dedication pay off humble kid from Arizona @justin_gaethje

Príspevok, ktorý zdieľa Ali (@aliabdelaziz000),

Američan Gathje si vydobyl právo vyzvať šampióna Chabiba Nurmagomedova po víkendovej výhre nad favorizovaným krajanom Tonym Fergusonom, ktorý prehral po ôsmich rokoch.

Zálusk si na Gaethjeho robil aj McGregor. Veľkohubý Ír, ktorý Chabibovi podľahol pred dvomi rokmi, si však musí počkať. Manažér Gaetjeho a Nurmagomedova ho vrátil na zem.

"Na niečo také môže zabudnúť. Toto nie je box, zrejme si to po tej šou s Floydom Mayweatherom pomýlil. Tu sa do boja s najlepším musí prepracovať víťazstvami.

Navyše, Justin určite nepovie UFC: Budem bojovať s Conorom, kašlite na Chabiba. Justin chce byť šampión," povedal popredný manažér Ali Abdelaziz.

Zástupca Gaethjeho i Nurmagomedova definitívne potvrdil, že cesta McGregora k ďalšiemu titulovému zápasu je zarúbaná.

„Chabib neuprednostní Conora pred Justinom. Ani za podmienky, že by mu to prinieslo viac peňazí. A ak možný súboj Chabib vyhrá, bude to mať MCcgregor na ceste k odvete ešte náročnejšie,“ uzavrel Abdelaziz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Conor McGregor #Chabib Nurmagomedov #Justin Gaethje