Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

McGregor si vybral súpera: Z tvojich zubov si urobím náhrdelník

V hádzaní špiny na súperov je jednotka. Nikto neovláda provokácie, alebo ak chcete 'trash talk' tak, ako on. Conor McGregor jednoducho vie, ako sa dostať rivalom pod kožu.

13.05.2020 19:18
Conor McGregor Foto: ,
Conor McGregor počas váženia pred turnajom UFC 194 v Las Vegas 2015.
debata (1)

Aj preto patrí medzi najväčšie hviezdy MMA. Po úspešnom návrate do klietky, keď v januári zdolal Donalda Cerroneho, by rád opäť čo najrýchlejšie diktoval podmienky top súbojov.

Jeho výhodou je univerzálnosť. Počas kariéry nastúpil v troch hmotnostných kategóriách – v perovej do 66, ľahkej do 70 a welterovej do 77 kg.

Fanúšikom bojových športov netreba pripomínať ani jeho pästiarsky duel s Floydom Mayweatherom, v ktorom írsky bitkár ukázal solídny box.

Legenda MMA Conor McGregor Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Conor McGregor a ruský prezident Vladimir Putin...

Hlavný cieľ McGregora je jasný – odveta proti Chabibovi Nurmagomedovovi. Nezdolaný šampión z Dagestanu ovládol vzájomný súboj v októbri 2018 a rivala zdolal škrtiacou technikou ‚neck crank‘.

Odvetný súboj však tak ľahko nebude. Nurmagomedov po skončení pôstneho mesiaca Ramadán začne s tréningom a v júli by mal obhajovať majstrovský opasok proti Justinovi Gaethjemu.

Američan si vydobyl právo vyzvať šampióna po víkendovej výhre nad favorizovaným krajanom Tonym Fergusonom, ktorý prehral po ôsmich rokoch.

Osobný spor

Gaethjeho by rád dostal do klietky aj McGregor. Ako je to v jeho prípade zvykom – opäť je to osobné. Íra nahnevali poznámky, v ktorých Gaethje spochybňoval jeho pozíciu otca. Vyčítal mu kriminálne prečiny a problémy s políciou.

„Hovoríš o mne ako o zlom otcovi? Za to budeš pykať. Z tvojich zubov si urobím náhrdelník. V klietke ťa zmasakrujem,“ napísal Ír na twitteri.

Gaethje a Nurmagomedov majú spoločného manažéra Aliho Abdelaziza. Ten sa v mediálnych prekáračkách s McGregorom vyžíva a odkázal mu, že na titulový zápas môže zabudnúť.

„Mohol s Justinom bojovať v januári, ale vybral si ľahšiu cestu a súhlasil so súbojom proti Cerronemu. Teraz si to medzi sebou rozdajú dvaja najlepší v divízii. Možno Conor môže zápasiť v predzápase…,“ vyhlásil Abdelaziz.

Ako do elitného trojuholníka ľahkej váhy Nurmagomedov, Gaethje, Ferguson prenikne McGregor, ukáže až čas. Isté je, že vytúžených súperov sa tak skoro nedočká.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Conor McGregor #MMA #Chabib Nurmagomedov #Justin Gaethje