Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dobitý Ferguson tancoval s infúziou. Chabibova reakcia prekvapila

Náhradník mu spôsobil viacero krvavých rán, no v nemocnici sa už usmieval. Tony Ferguson cez víkend podľahol na galavečere UFC 249 v Jacksonville Justinovi Gaethjemu technickým knokautom v piatom kole.

12.05.2020 07:55
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“LoveYou Babygirl” Thanks For Taking Care Of Me # Happy Mother’s Day Toots ⚾️ -XTA- Hometeam

Príspevok, ktorý zdieľa @TonyFergusonxt (@tonyfergusonxt),

Išlo o súboj o dočasný titul ľahkej váhy, keďže pôvodný Fergusonov súper, nezdolaný ruský šampión Chabib Nurmagomedov, zostal počas pandémie koronavírusu uväznený v Rusku.

Ferguson, ktorý padol po ôsmich rokoch a dvanástich zápasoch, zverejnil na sociálnych sieťach snímky z nemocničnej izby so svojou manželkou Cristinou. Pridal aj video, v ktorom veselo tancuje s infúziou a fanúšikom poprial pekný Deň matiek.

„Keď vás majú prepustiť z nemocnice,“ napísal 36-ročný bojovník k tanečnej kreácii.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“RecoveryDayze” ‍♂️ When You’re About To Get Discharged From The Hospital #LetMeOut # MothersDayVibes PostFight #ufc249

Príspevok, ktorý zdieľa @TonyFergusonxt (@tonyfergusonxt),

Američan utrpel zlomenie očnice a viacero podliatín. Po prehre sa v ďalšom zápase nestretne s Nurmagomedovom (ten nastúpi proti Gaethjemu, pozn.), ale s iným zápasníkom ľahkej váhy. Jeho šance na titul sa tak výrazne znížili.

Ferguson pochválil Gaethjeho výkon, no zároveň priznal, že neistota v súvislosti s jeho súperom pri udalosti za zatvorenými dverami mu sťažila prípravu: „Bolo to ťažké. Úprava váhy s tým nemala nič spoločné. Justin je tvrdý, nebudem klamať.“

Od rivala Nurmagomedova sa Fergusonovi dostalo na Twitteri namiesto štipľavých slov podpory: „Nechajme minulosť za sebou. Hlavu hore, Tony. Dúfam, že sa darí tebe aj tvojej rodine. Keď tvoj syn vyrastie, bude na teba pyšný.“

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Chabib Nurmagomedov #Tony Ferguson #Justin Gathje