Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Skončite už, vypočuli si Chabib a McGregor. Všetkých rozbijem, ozval sa Rus

MMA zápasník Tony Ferguson nechce pred súbojom o dočasný titul ľahkej váhy UFC proti Justinovi Gaethjemu (v noci zo soboty na nedeľu, priamy prenos Nova Sport 2) o Chabibovi Nurmagomedovovi počuť ani slovo. A ani o Conorovi McGregorovi.

07.05.2020 15:04
Tony Ferguson Foto: ,
Tony Ferguson.
debata

Skúsený Američan, ktorý sa hrdí bilanciou 25 víťazstiev (12 v rade) a 3 prehry, to zdôraznil pri nedávnom konferenčnom hovore k promu víkendového galavečera UFC 249 v Jacksonville. Napriek osemročnej nezdolanosti si titul v kategórii do 70 kg stále nevybojoval.

Dvaja skutoční muži

„S.ať na Chabiba, teraz tretíkrát obhajujem svoj (dočasný, pozn.) opasok. Toto je už skutočný titul, reálny majstrovský súboj. Chabib by mal ísť bokom a odkráčať preč, je to sukin syn,“ nešetril ostrými slovami na adresu nezdolaného Rusa. Uštedril ich aj Írovi McGregorovi. Nazval ho McNuggets (podľa kuracej pochúťky zo siete rýchleho občerstvenia).

„Obaja by mali skončiť kariéru. Zostali tu len dvaja skutoční muži – ja a Justin Gaethje. Toto je Amerika!“ doplnil Ferguson.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“Hooah” Sending Love & Respect To Those Who Have Served & Are Still Serving # WeAppreciateYouAll -XTA- Hometeam #ufc249

Príspevok, ktorý zdieľa @TonyFergusonxt (@tonyfergusonxt),

Pôvodne mali o titul bojovať Ferguson a Nurmagomedov 18. apríla, no pandémia koronavírusu im to prekazila. Chabib pre cestovné obmedzenia uviazol v rodnej krajine a ani na piaty pokus sa vzájomný duel neuskutočnil. Nahradil ho Gaethje.

Ramadán sa čoskoro skončí

Keď sa Fergusona neskôr spýtali na možnosť čeliť neskôr v tomto roku Chabibovi, odvetil, že nemá dôvod baviť sa o mužovi, ktorý momentálne neexistuje: „Vytratil sa zo Zeme, on aj McNuggets sú pre mňa len pos.atí chlapci,“ pokračoval na adresu Orla z Dagestanu i McGregora.

Nurmagomedov je už unavený zo sťažností fanúšikov, ktorí ho obviňujú z vyhýbania sa zápasu. „Môžem bojovať kedykoľvek, ramadán sa končí 23. mája,“ napísal na Instagrame.

„V júli budem pripravený. Prestaňte o mne hovoriť. Toto je čas korony a keď príde čas Chabiba, všetkých rozbijem,“ dodal bojovník, ktorý sa mal pôvodne postaviť do klietky až na jeseň.

debata chyba
Viac na túto tému: #Chabib Nurmagomedov #Tony Ferguson #UFC 249