Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V hre je stotisíc eur. Oktagon organizuje turnaj už v polovici mája

Najprestížnejšia organizácia zmiešaných bojových umení na Slovensku a v Česku Oktagon MMA je späť. Mieri do podzemia, od polovice mája spúšťa projekt Oktagon Underground.

02.05.2020 19:07
debata (1)

Turnaje sú rozdelené do piatich pyramíd (do 70, 80, 90, 100 kg muži, do 61 kg ženy). Pravidlá sú jednoduché, no nie úplne totožné s MMA, obmedzený je najmä boj na zemi.

Do každej pyramídy zasiahne 8 bojovníkov, 4 z Česka, 4 zo Slovenska. Finále bude vždy konfrontáciou českého a slovenského bojovníka. V hre je dokopy až 100-tisíc eur.

Projekt ohlásili už skôr, čakalo sa na uvoľnenie opatrení v jednej či druhej krajine. V Česku je od 11. mája povolené organizovať akcie s limitom 100 osôb.

Najlepšie zarábajúci bojovníci v UFC Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
1. Conor McGregor (Írsko) - 13,89 milióna

"Underground spustíme 16. mája. Vďaka tomu sa dá do pohybu toto odvetvie, do ktorého v priebehu siedmich týždňov nasypeme 5–7 miliónov českých korún. Zamestnáme desiatky ľudí, ktorí doposiaľ v obidvoch krajinách stáli.

Budeme maximálne dbať na bezpečnosť a zdravie všetkých, čo je samozrejme najdôležitejšie. Rovnako dôležité je, aby všetci títo ľudia mali aspoň nejakú prácu a mohli pokračovať vo svojich životoch.

Všetci sme už zvedaví, kto sa stane kráľom podzemia," cituje sport.cz spoluzakladateľa organizácie Ondřeja Novotného.

Z doposiaľ predstavených bojovníkov púta najväčšiu pozornosť veteránka najprestížnejšej svetovej organizácie UFC Lucie Pudilová.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #MMA #Oktagon MMA