Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vémola odkázal Véghovi: Aj keby som mal v odvete zdochnúť, zvíťazím

Český bojovník MMA Karlos Vémola vo Výzve storočia zdolal Slováka Attilu Végha. Zápasníci si to rozdali tentoraz na airbikoch. Cieľom súťaže bolo, kto na rotopede spáli za 5 minút viac kalórií. Vémola triumfoval pomerom 108 k 96.

30.04.2020 21:12
debata (11)

Vémola sa stále nezmieril s prehrou v sledovanom Zápase storočia z novembra minulého roka. Tlačí na Végha s cieľom dosiahnuť odvetný duel. Po pretekoch na bicykloch využil príležitosť a odkázal Véghovi:

"Zvíťazil som. Vedel som, že toto je jedna z ciest, ktorá ma dovedie k odvete. Náš prvý zápas sa skončil rýchlo, nemohol som ukázať srdce. Teraz som ho ukázal. Nejazdím na bicykli, mám kratšie nohy i ruky. Keby som mal zdochnúť, nezavolám trénerovi, že som prehral. Musel som zvíťaziť.

Rovnaké to bude v odvete. Aj keby som mal zdochnúť, tak sa k odvete dostanem a zvíťazím. Ukážem levie srdce, ako som ukázal aj dnes."

Galavečer MMA Oktagon 15 - Végh vs. Vémola Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Attila Végh a Karlos Vémola pred zápasom.

Moderátor výzvy a spoluzakladateľ organizácie Oktagon MMA Ondřej Novotný požiadal Végha o reakciu. „Je pekné, že Karlos to smeruje k odvete, no MMA sú niečo iné ako toto. No keď sa bude Karlito takto snažiť, možno z toho niečo bude,“ povedal Végh so šibalským úsmevom.

Slovenský bojovník sa momentálne venuje manželke a nedávno narodenému synovi. Naznačil, že do klietky v tomto roku zrejme nevkročí. Navyše, aj kalendár Oktagonu trhá na kusy pandémia koronavírusu a je otázne, kedy začne znovu organizovať turnaje.

Fanúšikovia však neprestávajú volať po odvete s Vémolom a je možné, že sa jej dočkáme v budúcom roku.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Karlos Vémola #Attila Végh #Oktagon MMA