Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Legierski? Mňa zaujíma UFC a nie priemerný Poliak, odkazuje Klein

Ak by nebolo pandémie koronavírusu, domáci fanúšikovia MMA by sa v týchto dňoch tešili na premiéru prvého Slováka v prestížnej UFC.

27.04.2020 15:56
Klein MMA Foto:
Ľudovít Klein (v červených rukaviciach) počas turnaja Oktagon 14 v Bratislave.
debata

Ľudovít Klein potvrdil, že mal figurovať na júnovej karte turnaja UFC Fight Night, ktorý sa mal uskutočniť v Kazachstane.

„Na jednej strane som vytočený, pretože mi premiéru pokazil vírus. Na tej druhej ma teší, že v UFC so mnou vážne počítajú,“ uviedla slovenská jednotka v perovej váhe pre televíziu Huste.tv.

Klein sa dostal do pozornosti najkvalitnejšej MMA organizácie atraktívnym štýlom a špičkovými výkonmi na domácej pôde.

Vo federálnych seriáloch Oktagon MMA a XFN ešte neprehral. Aktuálne ťahá sedemzápasovú víťaznú šnúru. Celkovo sa hrdí bilanciou 16–2.

"Od UFC som dostal správu, že hneď ako sa veci dajú do normálu, tak so mnou počítajú. Ťažko povedať, kedy bude zápas. Uvidíme, ako sa vyvinie situácia v súvislosti s pandémiou.

Hneď ako bude povolené cestovať, budem sa snažiť dostať sa na tréningový kemp. Verím, že sa vidíme v klietke čo najskôr," zaželal si člen trnavského Spartakus Fight Gym, kde je jedným z jeho trénerov aj Attila Végh.

Ak pozvánka do UFC nepríde okamžite, Klein má o prácu postarané aj doma. Výzvu na súboj do klietky mu adresoval Poliak Mateusz Legierski, ktorý je šampiónom Oktagonu MMA v ľahkej váhe. Titul získal na februárovom turnaji v Šamoríne, kde zdolal Miroslava Štrbáka.

„Legierski? Určite je priorita UFC a nie nejaký priemerný Poliak, ktorý sa doma nudí a tak sa hrá na Instagrame,“ odkázal súperovi Klein.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Ľudovít Klein