Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Budeme prví! Šéf UFC oznámil, kedy sa ostrí chlapci vrátia do klietky

Tak, ako futbalisti či hokejisti, pokľakli pred koronavírusom aj ostrí chlapci z MMA. Kolotoč atraktívnych zápasov v klietke sa zastavil na celom svete - americkú organizáciu UFC, ktorá združuje to najlepšie, čo tento šport ponúka, nevynímajúc.

15.04.2020 09:25
MMA UFC WHITE SPEAKS Foto: ,
Šéf UFC Dana White.
debata

Podľa viacerých zdrojov však nepotrvá dlho a zápasy, počas ktorých je dovolené takmer všetko, sa vrátia na scénu. Pre ESPN to potvrdil Dana White.

Šéf UFC prezradil, že v hlave už nosí termín ďalšieho turnaja. Ten by sa mal uskutočniť už o necelý mesiac – 9. mája. Miesto je síce zatiaľ neznáme, no na svetlo sveta už prenikli mená viacerých aktérov.

Ťahákom programu by mal byť súboj medzi Tonym Fergusonom a Justinom Gaethjem. Fanúšikovia sa vraj môžu tešiť aj na bitku medzi Henrym Cejudom a Dominickom Cruzom či Amandou Nunesovou a Feliciou Spencerovou.

„Budeme prvou veľkou športovou organizáciou, ktorá sa počas pandémie koronavírusu vráti k normálnemu režimu,“ povedal údajne White pre ESPN.

UFC prišla v poslednom období hneď o niekoľko turnajov. Tie sa mali postupne konať 21. a 28. marca a následne 11. a 18. apríla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Dana White #klietka #koronavírus