Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Odkaz Conorovi: Je jasné, prečo nebojuješ. Nielen Tony by ťa nakopal do zadku

Najskôr povedal, že nebude opúšťať karanténu v Dagestane, potom žiadal, aby mu oznámili dejisko galavečera UFC 249.

09.04.2020 14:41
Conor McGregor Foto: ,
Conor McGregor.
debata

Neprehľadná situácia napokon spôsobila, že hviezdny bojovník MMA Chabib Nurmagomedov (28–0) sa v ostro sledovanom súboji o titul majstra sveta v ľahkej váhy nepredstaví.

Rusa, uväzneného v domovine, nahradí v zápase s Tonym Fergusonom Justin Gathje. Jeho víťaz by sa následne mal stretnúť s Nurmagomedovom, uviedol šéf UFC Dana White.

Conor McGregor si ešte pred rozhodnutím organizácie o osude hlavného ťaháka, ktorý sa uskutoční 18. apríla, rýpol do rivala Chabiba. Obvinil ho, že zo zápasu zdupkal a nazval sliepkou. Ír sa zároveň pochválil, že je v zápasovej forme.

Nurmagomedovov manažér Ali Abdelaziz sa zamyslel nad tým, prečo v takom prípade neprejavil záujem nastúpiť proti Fergusonovi o dočasný titul. Žeby bol za tým strach?

„Je to šialené. Tento chlapík hovorí ľuďom, aby teraz zostali doma, nechodili von, venuje milióny dolárov (na boj s koronavírusom, pozn.), no teraz vidíme, že toto všetko je falošné. Keď ruská vláda vyhlási, že Chabib nemôže vycestovať, nazveš ho sliepkou? Prečo nenastúpiš do lietadla a nejdeš bojovať proti Tonymu Fergusonovi?“ oslovil Abdelaziz McGregora cez videorozhovor pre TMZ.

„Je jasné, prečo to neurobí. Vie, že Ferguson by ho nakopal do zadku. Všetci traja – Justin, Tony aj Chabib – by ho doň nakopali,“ nepochybuje kontroverzný manažér.

Galavečer UFC 249 sa zrejme uskutoční v komplexe Tachi Palace Casino Resort. Ten sa nachádza na pôde patriacej indiánskemu kmeňu Tachi-Yokut neďaleko kalifornského mesta Lemoore. UFC sa týmto krokom vyhne nariadeniu o obmedzení pohybu. White toto miesto zatiaľ nepotvrdil.

Pôvodne sa malo bojovať v Barclays Center v Brooklyne, newyorské dejisko však padlo po prepuknutí nákazy v USA.

debata chyba
Viac na túto tému: #Conor McGregor #Chabib Nurmagomedov #Tony Ferguson #UFC 249 #Justin Gathje