Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chabib zdupkal, rýpol si McGregor. Si ako stará prostitútka, reagoval Rus

Som pripravený bojovať hneď teraz, napísal Conor McGregor pred niekoľkými dňami na sociálnych sieťach. Vyhlásenie írskej hviezdy MMA prišlo krátko po tom, ako jeho ruský rival Chabib Nurmagomedov povedal, že 18. apríla na ostro sledovaný zápas UFC 249 proti Tonymu Fergusonovi nenastúpi a zostane v domácej karanténe v Dagestane.

06.04.2020 09:02
debata (1)
Conor McGregor v súboji s Chabibom Nurmagomedovom. Foto: SITA/AP, John Locher
Conor McGregor Conor McGregor v súboji s Chabibom Nurmagomedovom.

Titul o šampióna ľahkej váhy je tak opäť ohrozený, vyzerá to tak, že sa neuskutoční ani na piaty pokus.

„Mám formu na to, aby som bojoval. Na začiatku (koronakrízy) som bol šťastný, že som si nedohodol zápas. Ale keby som to urobil, negatívne správy by som bral ako motiváciu. Zápasil by som. A vyhral by som,“ napísal dvojnásobný šampión McGregor.

Ír sa sústreďuje skôr na odvetu s Nurmagomedovom ako prípadný zápas s Fergusonom. Okrem výziev ku krajanom na boj s koronavírusom si rýpol aj do oboch spomínaných súperov.

„Faktom je, že Tony a Chabib sa zapojili do hry o to, kto je väčšou sliepkou. Chabib z toho vycúval ako prvý, z hľadiska zrušených duelov tak vyhráva Ferguson 3:2. Chabib utiekol z USA domov uprostred krízy. Veľmi vysoké riziko. Gratulujem, Tony,“ dodal McGregor.

Nurmagomedov nenechal výroky bez odozvy. Podľa neho je Conor na sociálnych sieťach falošný: „Raz káže, aby nikto nikam neletel, potom je nabudený bojovať? Keď som ho naposledy zničil, povedal, že za to môže jeho noha či niečo také a že nemal dobrú formu. Ako môže byť v dobrej forme teraz?“

Vrátil sa aj k vzájomnému súboju s McGregorom:

„Čo sa stalo 6. októbra 2018? Po šesťmesačnom tréningovom kempe, keď spravil všetko, čo mohol, povedal veľa ostrých slov, vstúpil do klietky a pobehoval tam ako sliepka. Conor so mnou nemôže nič robiť. V klietke je nula. Neurobí nič. Mám pocit, že je ako stará prostitútka, ktorá túži po pozornosti.“

Rus tiež povedal, že je pripravený nastúpiť, len potrebuje vedieť dejisko. Organizátori dostali ešte ponuku z Bieloruska, ktorú privítal aj Chabibov otec a tréner.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Conor McGregor #Chabib Nurmagomedov