Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vtipy s hematómom ju pobavili: Ale dva dni som nevidela na ľavé oko!

Nemilosrdný zápas pred troma týždňami nadchol svet bojových umení a zatienil i hlavný ťahák večera. A urobil ďalší krok k spopularizovaniu ženského MMA.

29.03.2020 09:33
debata

Veteránka Joanna Jedrzejczyková čelila na podujatí UFC 248 v Las Vegas Číňanke Wej-li Čang. Po úžasnej bitke podľahla Poľka obhajkyni titulu v slamovej váhe tesne na body.

Okrem atraktívneho divadla, ktoré zápasníčky ponúkli, sa po dueli hovorili o masívnom hematóme na hlave bývalej šampiónky Jedrzejczykovej. S odstupom času uviedla, že modriny sa jej už takmer úplne zahojili. Vnímala, že sa dozvuky súboja stali virálnymi.

„Úprimne – viem, že súťažím v mužskom športe, ale nemyslím si, že existuje spojenie šport len pre mužov a len pre ženy. Je 21. storočie, žijeme v slobodnom svete. Som veľmi čistotný človek, sprchujem sa aj päťkrát denne! Na svoju estetickú stránku a šatník nedám dopustiť, cítim sa dievčensky, takže sa neznášam, keď vyzerám tak (ako po zápase s Wej-li Čang, pozn.), ale je to cena, ktorú za to musíme platiť,“ povedala Jedrzejczyková pre podcast Eurobash MMA Fighting.

Obsah fotogalérie nie je vhodný pre deti a citlivé povahy:

UFC 248: Wej-li Čang - Joanna Jedrzejczyková Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
UFC 248: Wej-li Čang - Joanna Jedrzejczyková

"Vaša práca či profesia má vždy nejakú negatívnu stránku. Chcem sa starať o svoje zdravie a nemám rada, keď to tak nie je. Byť športovcom, súťažiť v tomto športe vám zmení telo, hlavu i myseľ, to, ako vyzeráte a ako kráčate.

Musela som veľa obetovať, ale stále som žena a chcem byť atraktívna. V budúcnosti túžim byť matkou, takže sa chcem starať o svoje zdravie. V UFC máte všetko – dobrú zdravotnú starostlivosť a sme pod neustálym dohľadom," zdôraznila.

Napriek tomu, že pri rozhovore pôsobí vážnym dojmom, priznala, že sa smiala na obrázkoch a kolážach, ktoré vytvorili fanúšikovia k jej strašidelnému zraneniu.

„Stále mám nejaké modriny, ale pobavilo ma to. Aj keď som sa odstrihla od sociálnych sietí, nevyhla som sa tomu,“ povedala.

Krátko po dueli jej však do smiechu rozhodne nebolo.

„Na druhý deň sa opuch na mojom čele zmiernil, no dva dni som nevidela na ľavé oko. Videla som naň len na päť percent. Bolo to ťažké, ale už to zmizlo,“ vracala sa k momentom z nemocnice, kde sa stretla aj so svojou súperkou.

„Mala som röntgen, ultrazvuk, všetko. V Poľsku som navštívila plastického chirurga a podstúpila malý zákrok na uchu. Moja hlava je v poriadku, som zdravá,“ ubezpečila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

‍♀️‍♀️ @sweetsweat @jjsports.pl @sweetsweatpoland #trainingathome #sweetsweat #sweetsweatwaisttrimmer #hometraining #happy #activegirl

Príspevok, ktorý zdieľa Joanna Jedrzejczyk (@joannajedrzejczyk),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #MMA #Joanna Jedrzejczyková #Čang Wej-li