Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Alkohol a streľba. Nenapraviteľného kráľa MMA opäť zatkli

Pokiaľ ide o športový talent, je jedným z najlepších v histórii. Rekordy však láme aj v počte prešľapov mimo oktagonu. Kráľa zmiešaných bojových umení Jona Jonesa (32) opäť zadržala polícia.

26.03.2020 19:34
Jon Jones, Foto: ,
Jedna z tvárí Jona Jonesa. Prehreškov mal v živote toľko, čo úspechov.
debata (1)

Zložky v Albuquerque v Novom Mexiku reagovali na hlásenie streľby vo štvrtok o jednej hodine v noci. Na vlastné prekvapenie našli na mieste činu v naštartovanom aute šampióna UFC.

Poprel, že strieľal zo zbrane. Policajtom sa však nezdalo jeho vystupovanie, mal zaslzené oči. Musel sa podrobiť dvakrát dychovej skúške na prítomnosť alkoholu. Testy ukázali rovnaký výsledok, dvojnásobne prešvihol povolený limit. Ešte predtým sa priznal, že v ten večer šoféroval. Taktiež nedokázal predložiť doklad o zaplatení povinného poistenia vozidla.

Policajti následne prehľadali auto. Našli v ňom strelnú zbraň aj spolovice vypitú fľašu tequily. Portál tmz.com informuje, že Jonesa zadržali, prepustili a 9. apríla sa má dostaviť na súd.

Bojovník už mal v minulosti problémy s alkoholom, drogami i dopingom. Pod vplyvom ilegálnych látok ho chytili aj za volantom vozidla. V roku 2015 spôsobil dopravnú nehodu a ušiel z miesta činu.

Jones má v profesionálnej kariére bilanciu 26 víťazstiev, 1 prehru a 1 zápas bez výsledku. Je šampión v poloťažkej váhe najprestížnejšej organizácie UFC a vládne aj rebríčku naprieč všetkými váhovými kategóriami (pound for pound).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #MMA #Jon Jones