Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najprv bomby v suteréne, potom rázna výzva. McGregor žiada úplné uzavretie

Najznámejší športovec v Írsku Conor McGregor sa v časoch invázie koronavírusu opäť obrátil s posolstvom k svetu, no najmä k svojej rodnej krajine. Hviezdny bojovník MMA žiada o úplné uzavretie hraníc, aby sa pomohlo v boji s pandémiou.

24.03.2020 20:37
debata

Už pred niekoľkými dňami podporil Taliansko, ktoré zažíva jednu z najťažších skúšok. Teraz vyzval írskeho prezidenta Michaela Higginsa a vládu, aby prestali rozprávať, ale začali konať.

„Cítim, že k tomu musíme pristúpiť, a to hneď! Všetci spoločne. Musíme zatvoriť naše letiská, nepodstatné obchody, obmedziť nezmyselné cestovanie. Nastal čas na úplné uzavretie. Modlím sa, aby sme to dokázali,“ vyzval krajanov.

McGregor uviedol, že Íri nedodržiavajú nariadenia a dávajú tak vírusu šancu na rozšírenie po celej krajine. „Tieto metódy sú prísne, ale nevyhnutné. Írsko, nemáme len vzorec na to, aby sa nám to podarilo, ale stále aj čas. Do toho, Írsko. Do toho, zvyšok sveta. Spoločné uzavretie, sme v tom spolu. Boh nám žehnaj,“ dodal.

Zatiaľ je otázne, kedy sa rodák z Dublinu predstaví najbližšie v UFC. Pôvodne sa chcel po zdolaní Donalda Cerroneho v januárovom comebacku postaviť tento rok do klietky dvakrát. Ďalším súperom by mohol byť Justin Gaethje.

Dvojnásobný šampión organizácie prípravu nepodceňuje. „Conor rozdáva bomby v suteréne,“ napísali viaceré zahraničné médiá k videu, ktoré si môžete pozrieť tu:

debata chyba
Viac na túto tému: #Conor McGregor #koronavírus