Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šou musí pokračovať. Nech Chabib bojuje na Mesiaci, odkázal šéf UFC

Aj keď šíriaci sa koronavírus ruší športové akcie ako na bežiacom páse, šéf UFC Dana White nemieni pripustiť, že by sa neuskutočnil aprílový duel Chabib Nurmagomedov - Tony Ferguson.

19.03.2020 09:04
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

His car is fine - If you don’t know, now you know.

Príspevok, ktorý zdieľa Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov),

Dlho očakávaný ťahák bol pôvodne naplánovaný na 18. apríla v Brooklyne. Organizácia už informovala, že na neurčito presunula tri galavečery.

„Odložili sme niekoľko udalostí, ale titulový súboj Nurmagomedova nemôžeme. Verme, že sa dejisko čoskoro vyjasní, ale duel bude. Ak bude treba, tak za zatvorenými dverami,“ cituje Whita ESPN. V USA zakázali minimálne do mája podujatia s účasťou viac ako 50 ľudí.

„Zdravie a bezpečnosť sú pre nás prvoradé, nie je to pre nás žiadna novinka. Máme na to tých najlepších ľudí, lekárov a zaoberáme sa tým každý deň. Nepochybujte o tom a nestavajte sa proti mne,“ pokračoval pre Yahoo Sports.

Atraktívny zápas dostane na organizáciu už piaty pokus, predtým ho z viacerých dôvodov preložili. White pripúšťa, že sa bude bojovať mimo Spojených štátov amerických. Hovorí sa o arabských krajinách, do úvahy pripadajú Dubaj či Abú Zabí.

O dueli dokonca debatoval aj s prezidentom USA Donaldom Trumpom. White na sociálnych sieťach zverejnil plagát k udalosti UFC 249 s Nurmago­medovom a Fergusonom v oktagone na Mesiaci. „Pripravte sa na to,“ napísal k vtipu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

LMFAO get ready everyone

Príspevok, ktorý zdieľa Dana White (@danawhite),

debata chyba
Viac na túto tému: #Chabib Nurmagomedov #Tony Ferguson