Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Zas..ný tlsťoch, schytal na tlačovke Chabib. Fergusonovi potom odkopol opasok

Fanúšikovia MMA sa už nemôžu dočkať 18. apríla. Chabib Nurmagomedov sa v titulovom zápase UFC v Brooklyne stretne s Tonym Fergusonom.

08.03.2020 09:13
debata

Aj keď do duelu zostáva vyše mesiaca, na tlačovej konferencii zápasníkov to vyzeralo tak, že by sa do seba najradšej pustili hneď.

Najskôr sa zdalo, že Rus sa bude vyjadrovať k súperovi s rešpektom, no potom rétoriku zmenil.

„Rešpektujem Tonyho a jeho schopnosti, je to výborný bojovník. Ľudia ho však nemajú radi, pretože je hlúpy. Robí hlúpe veci, nikto mu nerozumie. A hlúpo aj vyzerá,“ povedal šampión ľahkej váhy.

Ferguson kontroval slovami, že Chabib je zas..ný tlsťoch (prirovnal ho k zápasníkovi ťažkej váhy Danielovi Cormierovi) a nech ani nesníva o boxerskom zápase proti Floydovi Mayweatherovi, pretože naň nemá kondíciu. Nurmagomedov kontroval, že po jeho tvrdých úderoch bude Ferguson močiť krv.

Američan sa vyjadril, že cíti, ako sa mu podarilo dostať pod Nurmagomedovovu kožu. Ľudí v hľadisku sa spýtal, kto súhlasí s tým, že rival je už v jeho hlave. Viacerí fanúšikovia zdvihli ruky.

Do Dagestanca si tiež rýpol, že sa narozdiel od neho nezúčastnil ani na jednej pouličnej bitke. Na to Chabib reagoval: „Hej, slnečné okuliare. Na ulici by som ťa zožral. Si Američan. V Amerike nie sú pouličné bitky. Ja som prišiel som z hôr. O čom to hovoríš?“

Emócie musel krotiť šéf UFC Dana White. Nurmagomedov pri staredowne dokonca odkopol Fergusonov opasok na zemi so slovami, že nie je skutočný. Priaznivci sa v apríli majú na čo tešiť…

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Chabib Nurmagomedov #Tony Ferguson