Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chabib navrhol Mayweatherovi kompromis: Box ustojím a potom ho dokaličím

Hviezdny zápasník UFC Chabib Nurmagomedov uviedol, že by nemal problém stretnúť sa s boxerským veteránom Floydom Mayweatherom. Navrhol však kompromis, ktorý kombinuje box (11 trojminútových kôl) a MMA (jedno záverečné päťminútové kolo).

03.03.2020 22:26
Floyd Mayweather, Chabib Nurmagomedov Foto:
Floyd Mayweather (vľavo) a Chabib Nurmagomedov.
debata

„Nemyslím si, že by ma knokautoval počas 11 kôl boxu. A čo spraví v poslednom kole? S piatimi minútami proti mne? Dám ho dole, dokaličím ho. Samozrejme, že v boxe je veľmi dobrý, ale nepošle ma k zemi,“ tvrdí sebavedomo Dagestanec pre TMZ.

Na duel pästiara Mayweathera s hviezdou UFC Conorom McGregorom v boxerskom ringu v auguste 2017 si určite spomínate. Írskemu búrlivákovi sa darilo nad očakávania, prehral až v desiatom kole technickým K.O. Šampión ľahkej váhy Nurmagomedov, ktorý o 13 mesiacov McGregora zdolal v klietke, by záver s Američanom okorenil jedným kolom s pravidlami miešaného bojového umenia.

Nurmagomedov okrem sebavedomých vyhlásení si robil žarty aj z veku potenciálneho súpera. „Videl som, že nedávno oslavoval, tuším 48. alebo 49. narodeniny (v skutočnosti má Mayweather 43 rokov, pozn.). Je takmer vo veku môjho otca. Ako ho mám potom udierať do hlavy? Ak sa chceš biť, príď do UFC. To je skutočný boj. Nie som boxer ani wrestler, som bojovník MMA,“ odkázal Nurmagomedov.

Prijme Mayweather jeho výzvu?

Súboj Mayweather vs. McGregor v obrazoch Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Floyd Mayweather po zápase proti Conorovi...
debata chyba
Viac na túto tému: #Floyd Mayweather #Conor McGregor #Chabib Nurmagomedov