Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

UFC, maj sa na pozore! Prichádza Nurmagomedov junior

Aprílové podujatie UFC 249 v New Yorku bude rodinnou záležitosťou Nurmagomedovcov.

02.03.2020 17:27
Nurmagomedov Foto:
Rodinné trio: Chabib Nurmagomedov, jeho otec Abdulmanap a bratranec Umar.
debata

Hlavný zápas, na ktorý sa tešia všetci fanúšikovia MMA, obstarajú doteraz nezdolaný Chabib Nurmagomedov (28–0) a vyzývateľ Tony Ferguson (25–3). Dagestanec bude obhajovať titul šampióna v ľahkej váhe.

Predtým sa však postaví do rohu svojho bratranca Umara, na ktorého čaká debut medzi elitou.

Dvadsaťštyriročný zápasník doteraz bojoval v menej prestížnych organizáciách Professional Fighters League a Gorilla Fighting Championship. Nastúpil na dvanásť zápasov, všetky vyhral.

VIDEO: Umar Nurmagomedov vs. Braian Gonzalez

V akcii bude aj Muradov

Na novembrovom podujatí GFC 20 zdolal Braiana Gonzaleza škrtiacou technikou rear-naked choke už v 1. kole a získal titul v bantamovej váhe.

Jeho súperom na newyorskom turnaji bude Hunter Azure. Američan si vybojoval kontrakt s UFC na podujatí Contender Series. V septembrovom debute medzi elitou v Ottawe zdolal na body Brada Katonu.

UFC 249 sľubuje parádnu šou. Priaznivci MMA uvidia v akcii aj Machmuda Muradova, ktorého čaká najťažší súper kariéry v osobe Karla Robersona.

Ťahákmi budú aj súboje Uriah Hall – Ronaldo Souza (stredná váha), Jeremy Stephens – Calvin Kattar (perová váha) či Jéssica Andradová – Rose Namajunasová (slamová váha).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #MMA #Chabib Nurmagomedov #Umar Nurmagomedov