Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chránenec McGregor sa vyhýba ťažkým súbojom, tvrdí Chabib. Írovi sa črtá súper

Podľa Chabiba Nurmagomedova sa Conor McGregor vyhýba ťažkým súbojom, čo Írovi dovoľuje hviezdny status.

27.02.2020 07:46
Conor McGregor, Chabib Nurmagomedov Foto: ,
Conor McGregor v zovretí Chabiba Nurmagomedova v pamätnom dueli v októbri 2018.
debata

Šampióna ľahkej váhy UFC (do 70 kg), ktorý bude obhajovať titul v apríli proti Tonymu Fergusonovi, triumf McGregora nad Donaldom Cowboyom Cerronem neuchvátil. Hviezdny navrátilec sa v klietke zaskvel knokautom za 40 sekúnd.

„Cowboy nie je vysoký level. Samozrejme, že ide o veľké meno, ale jeho čas sa už skončil. Zakaždým prehrával svoje hlavné zápasy. Nepamätám si, kedy nejaký vyhral. Z posledných 10 duelov neuspel tak sedemkrát,“ uviedol Nurmagomedov. Mal takmer pravdu, Cerrone prehral šesť z desiatich duelov.

Nurmagomedov je presvedčený, že Ferguson je na inej úrovni než ktokoľvek iný, komu predtým čelil – vrátane McGregora.

„Bojoval som proti Barbozovi, dos Anjosovi, Conorovi, Poirierovi či Iaquintovi. Ani jeden z nich nie je taký tvrdý ako Tony,“ povedal o súperovi, ktorý ťahá šnúru dvanástich zápasov bez prehry.

„Pre svoj odkaz musím zdolávať tvrdých súperov. Skutočných vyzývateľov, nie falošných uchádzačov,“ pokračuje nezdolaný Rus.

Justin Gaethje (vpravo). Foto: SITA/AP, Jose Juarez
Justin Gaethje Justin Gaethje (vpravo).

Pre McGregora, ktorého zdolal v pamätnom zápase v Las Vegas v októbri 2018, by odporučil Justina Gathjeho. Podľa médií by sa táto dvojica mohla stretnúť už v lete.

Američan Gaethje je vraj tejto možnosti naklonený a viackrát sa vyjadril, že McGregor sa ho bojí. Patrí medzi najlepších zápasníkov ľahkej váhy (4. miesto v rebríčku). Ich vzájomný súboj v minulosti prekazilo Írovo zranenie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Conor McGregor #Chabib Nurmagomedov