Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vémola: Keď žeriem, priberiem aj desať kíl. Za týždeň

Drina v posilňovni, s ňou súvisiace litre potu. Ale najmä odriekania. "Diéta je náročnejšia ako samotný tréning," prezrádza Karlos Vémola tajomstvá vysekanej postavy.

17.02.2020 07:26
Karlos Vémola MMA Foto:
Český bojovník MMA Karlos Vémola.
debata

Český MMA bojovník je povestný dodržiavaním prísneho jedálníčka. Až na zopár okamihov, pri ktorých uletí.

„Na stravu si dávam pozor celoročne. Ak sa prestanem kontrolovať, neviem to potom zastaviť. Na to by ste sa mohli opýtať mojej mamy či Lely,“ vraví v rozhovore pre isport.cz.

A pokračuje: „Mám stavy, keď do seba tlačím jedlo tak, že sa ocitnem v bolestiach. No nedokážem prestať. Aj tak musím všetko dojesť,“ dodáva Vémola, ktorý si po súbojoch rád dopraje tortu – celú tortu.

V klietke ho fanúšikovia zakaždým vidia vo forme – s postavou, na ktorej hrá každý sval. No Vémola sa netají aj tým, že nie vždy je to tak.

„Keď sa nekontrolujem, viem pribrať aj desať kilogramov. Za týždeň,“ šokuje.

Z vlastnej skúsenosti tak najlepšie vie, že pri správnej diéte žiadne „zlyhania“ neexistujú. „Človek si často myslí, že jedna čokoládová tyčinka navyše ho nezabije. To je však omyl. Správna diéta je viac ako správny tréning. O jeden klik menej, to nie je podstatné. Nepríde k takej ujme, ako keď si dáte snickersku,“ prezrádza.

Tridsaťštyriročná legenda by mala fanúšikom MMA ukázať svoje vypracované telo už o niekoľko mesiacov. Predviesť by sa mala fanúšikom v Bratislave, ktorá bude 6. júna dejiskom turnaja Oktagon 17.

Vémola sa ho zúčastní s jediným cieľom – aby bol znovu o čosi bližšie k odvete s Attilom Véghom, premožiteľom z pražskej O2 Arény.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #strava #Karlos Vémola #Oktagon MMA