Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bude to veľké. Vémola oznámil dátum návratu, užijú si ho Slováci

Po prehre v Zápase storočia so Slovákom Attilom Véghom absolvoval operáciu zraneného ramena. Na nemocničnom lôžku dlho nepobudol, krátko po zákroku utekal do telocvične.

14.02.2020 18:08
debata (1)

Český bojovník MMA Karlos Vémola (34) sa nezmieril s prehrou proti Véghovi. Dostáva sa do formy a chce rýchly sled duelov pred vytúženou odvetou proti „Pumuklimu“.

Prvý „kvalifikačný“ zápas absolvuje už 6. júna na turnaji Oktagon 17 v Bratislave na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Na piatkovej tlačovej konferencii pred Oktagon Prime 3 to potvrdil spoluzakladateľ a promotér organizácie Ondřej Novotný.

„Všeobecne sa očakávalo, že to bude až neskôr. Napokon sme sa však s Karlosom dohodli na skoršom termíne, pretože to je fanatik, ktorý veľmi rýchlo rozhýbal operované rameno,“ uviedol Novotný.

Zatiaľ nie je známe, kto vyzve namotivovaného Vémolu. Ako uviedol, chce niekoho z popredných bojovníkov v strednej alebo poloťažkej váhe. Isté je, že pozorne sa bude pozerať aj Végh, ktorý si po narodení dieťaťa vzal prestávku od zápasenia.

Vémola dodal, že hneď druhý zápas chce už o mesiac a pol neskôr, teda 25. júla na pražskej Štvanici. Mohlo by ísť o titulový zápas v strednej váhe. Ako však Vémola už viackrát zopakoval, spokojný bude až v okamihu, keď sa s Véghom druhýkrát ocitne v klietke.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Oktagon #Karlos Vémola #Attila Végh