Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na turnaji s Chabibom. Muradov spoznal meno ďalšieho súpera

Patrí medzi najpopulárnejších MMA bojovníkov v Česku i na Slovensku. Za sedem rokov zápasenia na turnajoch po celej strednej Európe si získal priazeň množstva fanúšikov.

14.02.2020 09:48
debata
Machmud Muradov. Foto: Marek Kikinder (Oktagon MMA)
Oktagon MMA Machmud Muradov.

Narodil sa v Uzbekistane, ale MMA kariéru rozbehol v Prahe a sám o sebe hovorí, že je Uzbek s českým srdcom.

Machmud Muradov už dávnejšie prerástol federálne organizácie Oktagon či XFN a aktuálne pôsobí v zámorskej UFC. Pomohla mu k tomu aj známosť s boxerskou legendou Floydom Mayweatherom .

Po víťazstvách nad Alessiom Di Chiricom a Trevorom Smithom čaká na Muradova tretí duel medzi elitou. Jeho súperom v strednej váhe bude nebezpečný Američan Karl Roberson.

Duel sa uskutoční 18. apríla na turnaji UFC 249 v Brooklyne. Hlavným zápasom galavečera bude titulový zápas o kráľa ľahkej váhy medzi úradujúcim šampiónom Chabibom Nurmagomedovom a vyzývateľom Tonym Fergusonom .

Roberson sa dostal do najkvalitnejšej MMA organizácie po tom, ako zaujal šéfa UFC Dana Whita na turnaji Contender Series. Tam predviedol bleskový knokaut, keď zložil súpera na zem už po 15 sekundách.

V UFC zatiaľ nastúpil na šesť duelov, z ktorých štyri vyhral. Naposledy zdolal Romana Kopylova škrtiacou technikou rear-naked choke.

Muradov vie, že ho čaká najťažší súper v doterajšej kariére. Bude sa spoliehať aj na výbornú formu, keď aktuálne ťahá 13-zápasovú víťaznú sériu. Naposledy prehral v decembri 2016.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

EVERYONE WANTED ME TO FIGHT HOME! WELL WE GOT A FIGHT! APRIL 18 BROOKLYN NY! LETSSSS FUCKING GOOOOO!!!!!

Príspevok, ktorý zdieľa karl_babyk_roberson (@k_babyk_roberson),

debata chyba