Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vémolov návrat do klietky sa blíži. Kedy vyzve Végha?

Od federálneho zápasu storočia uplynul štvrťrok. Karlos Vémola, ktorý v ostro sledovanom súboji nestačil na Attilu Végha, sa dostal z mentálnej krízy a opäť sa sústredí len na MMA.

11.02.2020 11:58
Vémola Végh MMA Foto:
Atilla Végh vs. Karlos Vémola.
debata

Českého veterána prehra so slovenským rivalom veľmi trápila. Zničila mu jeho plány a sny o návrate do zámorskej UFC. Krátko po zápase sa navyše podrobil operácii problémového ramena a ešte donedávna podstupoval rehabilitáciu.

„Terminátor“ je však späť. Naplno trénuje a chystá veľký návrat. Ten by sa mal uskutočniť počas leta na turnaji organizácie Oktagon MMA na pražskej Štvanici.

„Dúfam, že do klietky sa vrátim čo najskôr. Štvanica je pre mňa srdcová záležitosť, pretože sa mi ju vlani podarilo vypredať po 25 rokoch. Takže tá je pre mňa jasná,“ vyhlásil Vémola pre Blesk .

„Avšak chcel by som naskočiť do zápasu ešte pred Štvanicou, takže čakám na to, ako sa mi k tomu vyjadrí Oktagon. Čakám na súpera, ja budem pripravený,“ dodal.

TV Pravda. Attila Végh odpovedá na otázky Pravdy ohľadne svojej budúcnosti. Vo videu si pozrite aj ukážky z dokumentu Attila 2000
Video

Plány na leto

Organizácia Oktagon MMA zatiaľ nezverejnila plány na leto. V prvej polovici roka sú potvrdené tri turnaje – Oktagon Prime 3 túto sobotu v Šamoríne, Oktagon 16 v Ostrave (14. marca) a Oktagon Prime 4 v Košiciach (25. apríla). V júni by sa mal konať turnaj aj v Bratislave.

Vémola už niekoľkokrát vyhlásil, že jeho hlavným cieľom v blízkej budúcnosti je vybojovať si právo vyzvať Végha na odvetu. Vyzerá to však, že český borec sa načaká.

Végh totiž podľa vlastných slov v roku 2020 do klietky nevstúpi, chce sa venovať manželke a synovi. Vémola tak má dosť času dostať sa do formy za predpokladu, že všetkými želaná odveta sa uskutoční v roku 2021.

"Zápas storočia bol jeden súboj. Ale poviem úprimne, že za to, čo Karlos urobil pre česko-slovenské MMA, koľko ľudí náš šport vďaka nemu pozná, má rozhodne na odvetu nárok. Je ale už len na mne, či jeho výzvu akceptujem,“ vyjadril sa pred časom Végh.

debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Karlos Vémola #Attila Végh #Oktagon MMA