Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chabib o stomiliónovej ponuke: Mám opäť zmlátiť toho idiota? Dajte tie peniaze inde

Chabib Nurmagomedov naďalej neprejavuje záujem o odvetu proti Conorovi McGregorovi. Šéf najslávnejšnej MMA organizácie Dana White koncom roka avizoval, že k zápasu ľahkej váhy v UFC môže prísť veľmi skoro a pre reklamu MMA by urobil veľmi veľa. Druhý diel bitky by bol nepochybne najsledovanejším duelom v histórii bojových športov.

06.02.2020 13:04
APTOPIX UFC 229 Mixed Martial Arts Foto: ,
Rozhodujúci moment titulového súboja: Chabib Nurmagomedov a jeho škrtiaci chvat na hlavu Conora McGregora.
debata (2)

Ír sa snaží pomstiť Rusovi za prehru v roku 2018, Nurmagomedov sa však sústreďuje iba na aprílový súboj proti Tonymu Fergusonovi, v ktorom bude obhajovať titul.

„Vôbec ma to nezaujíma,“ rozosmial Nurmagomedov ruských novinárov po otázke na odvetu s McGregorom.

„Dôležitý duel ma čaká 18. apríla, posledný mesiac a pol trénujem dňom i nocou. Dostal som sa do dobrej kondície. Cítim sa skvele. Prekvapuje ma, koľko ľudí sa ma pýta na odvetu. Každý videl, čo sa stalo v oktagone. Zápas som mal pod kontrolou, urobil som všetko, čo som chcel. A prinútil som ho vzdať sa. Ako sa môžeme baviť o odvete? Bolo by to ďalšie víťazstvo a zarobené peniaze,“ nepochybuje Nurmagomedov. Žurnalisti mu dokonca za reakcie zatlieskali.

Za zopakovanie bitky s McGregorom mu údajne v UFC ponúkli 100 miliónov dolárov. „Naozaj potrebujem toľko peňazí? Je to veľa iných organizácií, ktoré by ich mohli dostať. Mohli by pomôcť futbalu pre nevidiacich, sambu či iným športom… Ak UFC nevie, čo s peniazmi, nech ich venuje im. Ale dať mi 100 miliónov za to, aby som zase zmlátil toho idiota? Je to nezmysel,“ uzavrel.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Conor McGregor #Chabib Nurmagomedov