Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prvý Slovák v UFC? Muradov: Snáď ešte do konca roka

Slovensko by sa do konca roka mohlo dočkať svojho prvého zástupcu v najprestížnejšej organizácii miešaných bojových umení UFC. Naznačil to uzbecký bojovník Machmud Muradov, podľa ktorého má do Ultimate Fighting Championship namierené Ľudovít Klein.

05.02.2020 10:53
debata

Dvadsaťštyriročný Klein si v profesionálnom oktagone pripísal pätnásť víťazstiev a dve prehry. Už v sobotu 15. januára naňho čaká ďalšie vystúpenie, na galavečere Oktagom Prime 3 v Šamoríne ho v perovej hmotnostnej kategórii preverí Poliak Lukasz Sajewski.

„V UFC vedia o Kleinovi a myslím si, že do konca roka sa to podarí. Zaslúži si to a verím, že tam predvedie niečo pekné,“ povedal Muradov, ktorý bol hosťom na galavečere venovanom Attilovi Véghovi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dreams Come True ! #fightlife #oktagon #positivenergy #clearmind #mma #staytuned #teamklein #ufc #slovakia #dream #savage #cage

Príspevok, ktorý zdieľa Ľudovít Klein (@lajosko.klein),

Rovnako ako sa Klein môže stať prvým Slovákom v UFC, Muradov sa tam vlani dostal ako prvý Uzbek. V minulosti pôsobil v organizáciách XFN či Night of Warriors a do UFC putoval práve z Oktagonu:

„Čakali sme na ponuku, ťažké rokovania trvali dva roky. Dana White hovoril, že mám vydržať, lebo ma nemôžu zobrať hneď. Dodnes neverím, že som v UFC, a už mám na konte dve výhry.“

Pri septembrovom debute zdolal na body Taliana Alessia Di Chirica, v decembri knokautoval Američana Trevora Smitha.

Machmud Muradov. Foto: Oktagon MMA
Muradov MMA Machmud Muradov.

Muradov sa začal venovať bojovým športom, keď ešte pracoval v Rusku, no kariéru naplno odštartoval až po príchode do Česka. "Prídu o mne na tri dni natáčať z ESPN. Ukážeme im krásnu Prahu, kde som začal s MMA. Teší ma, že taká obrovská organizácia má o mňa záujem.

V Rusku som pracoval takmer štyri roky, v Prahe som býval v telocvični, potom som prvýkrát prišiel za Attilom do bratislavskej Octagon Fighting Academy. Je bývalý šampión Bellatoru a teraz som jeho hosť," povedal Muradov, ktorému výrazne pomohol aj Floyd Mayweather.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Путешествие по миру с братьями @floydmayweather @jizzymack Вам необходимо подбирать соответствующее окружение, состоящее из успешных и позитивно настроенных людей, которые будут разделять Ваши стремления, помогать своим примером идти вперед к достижению положительных результатов. Очень многое в нашей жизни зависит от нашего окружения, и если в нем находятся негативно настроенные люди, меняйте его. Только позитивно настроенные друзья и партнеры будут подталкивать Вас вперед к достижению успеха ☝ ————————————————————————————— S klukama cestujeme po světě @floydmayweather @jizzymack Musíte vybrat vhodné prostředí, které se skládá z úspěšných a pozitivně smýšlejících lidí, kteří se podělí o vaše ambice. Spousta věcí v našem životě závisí na našem prostředí, a pokud jsou v něm negativní lidé, změňte je. Pouze pozitivní přátelé a partneři vás posunou vpřed k úspěchu ☝ ———————————————————————————- with brothers we travel the world @floydmayweather @jizzymack For a good life you need to choose the right living environment, consisting of successful and positive-minded people, who will share your aspirations, people, to who you can look up to, people, who’ll help you to move forward to achieve positive results. A lot of things in our life depend on our backround, and if there are negative people in it, simply just change it. Only positive friends and partners will push you forward - towards to success ☝ ——————————————————————————— #TMT #muradov #floydmayweather #tbe #ufc #fighter #fighters #boxing #motivation #vehas #family #uzbek #alhamdulillah

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov),

Bývalý americký profesionálny boxer (bilancia 50–0) je s Muradovom v úzkom kontakte: "Svet sa o mne dozvedel, keď dal o mne príspevok na sociálnu sieť. Zoznámil som sa s ním na galavečere boxu v Prahe, mal okuliare a stále sa pozeral do telefónu, hodiny hrá domino a nič iné ho nezaujíma.

Začali sme sa baviť, povedali mi, nech priletím do Moskvy, kde som pomáhal s prekladaním. Pozval ma do USA, odvtedy takto fungujeme, ale nechcem žiť jeho život. Vážim si však, čo pre mňa robí, idem aj na oslavu jeho narodenín."

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #MMA #Machmud Muradov #Ľudovít Klein