Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po súboji s tmavými okuliarmi. Pudilová prehovorila o zbitej súperke i budúcnosti

Súboj o všetko. Zotrvá v UFC alebo skončí? Aj takéto titulky sa objavili v českých médiách pred minulotýždňovým zápasom prvej a jedinej bojovníčky v najslávnejšej organizícii MMA spoza rieky Morava.

01.02.2020 15:56
debata

Lucie Pudilová napokon v americkom Raleighu podľahla domácej Justine Kishovej. Po štvrtej prehre v rade v zápase, ktorý bol z hľadiska jej ďalšieho pôsobiska veľmi dôležitý, sa odmlčala. O svojich dojmoch prehovorila až s odstupom niekoľkých dní.

„Nevyšlo to. Čo bude nasledovať, to sa uvidí. Keď rozhodne UFC, môže sa plánovať ďalej. Súperka vyhrala na body, chcela ma tvrdo ukončiť, no nepodarilo sa jej to. Takisto ako mne,“ hodnotila pre sport.cz duel, po ktorom si myslela, že zvíťazila a rozhodca jej zdvihne ruku. Američanka však v oktagone predviedla viac kopov.

„Dobre, mala viac kopov na nohy, ale mali ste ju vidieť na druhý deň. Musela nosiť tmavé okuliare. Keď som ju videla v zákulisí, povedala som si, že som neodviedla zlú prácu,“ doplnila.

Vyjadrila sa aj k čiernej sérii v UFC.

„Mám štyri prehry v najvyššej profesionálnej súťaži MMA na svete. Všetci sa neustále učíme. Predstavy o budúcnosti sa riešia neustále, ako som povedala, rozhodne manažment UFC. Prišlo mi niekoľko ponúk z iných organizácií. Čas ukáže,“ dodala.

TV Pravda. Végh: Nebijeme sa v klietke ako psy. Sme športovci. Pozrite si zábery z pripravovaného filmu o šampiónovi MMA.
Video
debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #MMA #Lucie Pudilová