Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Súboj o všetko. Udrží sa Pudilová v UFC?

Dve výhry a štyri prehry - z toho tri v posledných troch dueloch. Takú má bilanciu jediná česká MMA bojovníčka pôsobiaca v UFC Lucie Pudilová.

25.01.2020 17:50
Lucie Pudilová Foto: ,
Lucie Pudilová (vľavo) v súboji s Antoninou Ševčenkovou.
debata (1)

Už o niekoľko hodín ju v Raleighu v Severnej Karolíne čaká veľmi dôležitý súboj s domácou Justine Kishovou. V prípade víťazstva nad súperkou, ktorá je o šesť rokov staršia, bude Pudilová v najslávnejšej organizácii pokračovať, ak jej to nevyjde, pravdepodobne sa jej angažmán skončí.

„Pre Lucku je to dobrý súboj. Nastúpi proti Kishovej, ktorá je síce komplexná a jej asi najsilnejšou stránkou je klinč, ale myslím si, že tempo, ktoré Lucka obvykle v zápase nastolí, by Američanke vôbec nemalo sedieť. A ak si Lucka udrží dištanc, dokáže bojovať na diaľku a využije dĺžku svojich rúk, mala by vyhrať. Verím, že sa jej to podarí a to aj pred limitom,“ uviedol pre iSport.cz tréner a bývalý zápasník André Reinders.

„Príprava bola fantastická, nikdy som lepšiu nemala,“ povedal Pudilová pred UFC Fight Night 166 pre Nova Sport. Naposledy prehrala v auguste s Antoninou Ševčenkovou z Kirgizska, ktorá ju zdolala uškrtením v druhom kole.

Kishová absolvovala v UFC štyri duely s bilanciou 2–2, v posledných dvoch podľahla. Naposledy bojovala v januári 2018.

Zvládne dvadsaťpäťročná bojovníčka Pudilová, prezývaná Příbramská strela, súboj o svoju budúcnosť? Priamy prenos z galavečera odvysiela v sobotu od 23.55 Nova Sport 2.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Lucie Pudilová