Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Som väčší Rus ako Chabib, hlása McGregor. Odveta v Moskve nebude

Ešte ani neutíchla hudba na pozápasovej párty Conora McGregora po triumfe nad Donaldom Cerronem a už sa nahlas rozpráva o jeho ďalšom súperovi.

20.01.2020 13:00
UFC McGregor Chabib Foto: ,
Conor McGregor (vľavo) a Chabib Nurmagomedov počas prvého vzájomného zápasu v októbri 2018.
debata (2)

Írska hviezda MMA zažila úspešný návrat do klietky, keď v noci na nedeľu bleskovým knokautom zničila americkú legendu a držiteľa viacerých rekordov organizácie UFC Cerroneho.

Bleskový knokaut navrátilca Conora McGregora Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Conor McGregor oslavuje triumf v Las Vegas.

Ihneď po zápase sa rozvírili špekulácie o tom, komu bude McGregor čeliť ako ďalšiemu. V hre je odveta s Chabibom Nurmagomedovom, titulový zápas o kráľa welteru s Kamaru Usmanom či pokračovanie boxerskej ságy s Floydom Mayweatherom.

Zápas, ktorý chcú všetci vidieť, je McGregor vs. Nurmagomedov II. Prvý súboj v októbri 2018 ovládol stále nezdolaný Dagestanec, ktorý zdolal rivala škrtiacou technikou v 4. kole.

Miliónová odveta

Nurmagomedova čaká v apríli obhajoba titulu proti Tonymu Fergusonovi a potom by mohol nastúpiť na odvetu s McGregorom.

Šéf UFC Dana White si už teraz mädlí ruky. Je jasné, že druhý diel bitky bude najsledovanejším duelom v histórii bojových športov. A to najmä pre škandalózny záver, ktorý poznačil prvý zápas.

Dôležitým výberom bude dejisko zápasu. Nurmagomedov cíti krivdu a už dávnejšie vyhlásil, že do Las Vegas ho nikto nedostane. McGregor chce odvetu na domovskej pôde súpera a vybral si Moskvu.

„Som viac Rus ako Chabib. Bol by som nadšený, ak by sme si zmerali sily v Moskve. Je to skvelé miesto, bolo by to ako z filmu Rocky IV,“ vyhlásil veľkohubý Ír.

Túto alternatívu však White ihneď zmietol zo stola. Prísne ruské zákony obmedzujú mamutie príjmy z internetových prenosov (streamov) a UFC o žiadne peniaze prísť nechce.

„Odveta sa uskutoční v New Yorku, Dallase alebo vo Veľkej Británii. Mohli by sme vypredať 90-tisícové Wembley. Alebo štadión v Cardiffe, ktorý má zaťahovaciu strechu. Uvidíme, kto nám ponúkne najlepšie podmienky,“ vyhlásil White po súboji McGregor vs. Cerrone.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Conor McGregor #MMA #Chabib Nurmagomedov