Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Cerrone? Je ako detská knižka, krv bude preliata, tvrdí McGregor

Conor McGregor a Donald Cerrone. Dvaja chlapi, ktorí budú v noci zo soboty na nedeľu na seba pútať pozornosť miliónov ľudí po celom svete.

17.01.2020 16:47
UFC 229 Mixed Martial Arts Foto: ,
Conor McGregor.
debata

Ich súboja v Las Vegas sa nemôžu dočkať davy fanúšikov. Lákadlom je najmä návrat legendy MMA – McGregora. Ten sa do oktagonu postaví po prvý raz od krutej prehry s Chabibom Nurmagomedovom a mnohí sú zvedaví, v akej je forme.

Ír – ako obvykle – má sebavedomia na rozdávanie. Potvrdil to aj na tlačovej konferencii, kde síce súpera neurážal, ale nevolil ani diplomatické slová.

„Donalda rešpektujem – za aktivitu i to, ako vystupuje. Nie je veľa mužov v tomto športe, ktorí to robia. Medzi nami nebude žiadna zlá krv, no preliata veru bude. O tom nepochybujte,“ vraví McGregor.

Ten je presvedčený, že Cerrone ho nemá ako prekvapiť. „Donalda viem prečítať – ako detskú knižku. Má niekoľko trikov, no všetky poznám. Viem, čo plánuje, bude to dobrý večer,“ myslí si kontroverzný Ír, ktorý ma na krku hneď niekoľko prešľapov.

Tentoraz sa však na seba pokúsi strhnúť pozornosť v tom, v čom je najlepší – bojom v oktagone. Uspeje? Alebo dostane ďalšiu – možno poslednú – lekciu?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Conor McGregor #Donald Cerrone