Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

UFC, poď si po mňa! Klein si vypýtal pozvánku parádnym knokautom

Ľudovít Klein je opäť bližšie k tomu, aby sa stal prvým Slovákom v zámorskej UFC. Najväčší talent MMA pod Tatrami sa na sobotňajšom galavečere Oktagon 14 prezentoval ďalším dominantným výkonom.

15.09.2019 11:25
debata
Galavečer MMA Oktagon 14 Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Tomáš Deák udiera Filipa Macka.

Brazílskeho veterána Joaoa Rodriguesa ukončil knokautom v treťom kole, keď súpera poslal k zemi presne miereným kopom do hlavy.

Dvadsaťštyriročný člen trnavského Spartakus Fight Gym vybojoval šiesty triumf za sebou a opäť sa nahlas hovorí o záujme zámorskej UFC. Bilanciu medzi profesionálmi sa vylepšil na 15 výhier a dve prehry.

„Svoju kariéru presuniem za hranice presne vtedy, keď mi príde zmluva do UFC a budem reprezentovať Slovensko ako prvý Slovák, ktorý sa dostal do tejto najväčšej organizácie sveta. Verím, že už od toho nie som ďaleko,“ vyhlásil Klein, ktorý môže zápasiť v ľahkej i perovej váhe.

Po sobotňajšom zápase na zaplnenom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu priamo z ringu poslal odkaz UFC a jej šéfovi Danovi Whitovi: „Hej UFC a Dana White, pošlite mi kontrakt. Som pripravený!“

VIDEO: Pozrite si Kleinov knokaut v čase 23:30.

Historicky prvým slovenským šampiónom organizácie Oktagon sa stal Tomáš Deák. V súboji o federálneho kráľa bantamovej váhy zdolal na body Čecha Filipa Maceka.

Deák, ktorý má majstrovský opasok aj z ruskej organizácie Fight Nights Global, si vylepšil bilanciu na 20 výhier, 9 prehier a jedna remíza. V kariére by mal pokračovať v japonskej organizácii Rizin, s ktorou rokuje o podmienkach.

TV Pravda: Tomáš Deák pred súbojom s Filipom Macekom nám ukázal nielen svoj tréning, ale aj taktiku, ktorá napokon v sobotu slávila úspech. Pozrite si video:
Video
debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #MMA #Ľudovít Klein