Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Koronavírus slúži na kontrolu populácie, konšpiruje hráč NBA. Kouč reagoval

Jeho konšpiračné názory na koronavírus z uzavretého kampusu v Orlande tento týždeň presiahli hranice NBA aj športu. Reč je o basketbalistovi Denveru Michaelovi Porterovi.

02.08.2020 08:09
Michael Porter Foto: ,
Michael Porter z Denveru.
debata

Američan na Snapchate uviedol:

„Myslím si, že koronavírus sa zjavne používa na väčšiu agendu. Na kontrolu populácie, ovládajú tým masy ľudí. Kvôli tomuto vírusu kontrolujú celý svet. Musíte nosiť masky a ktovie, čo sa stane, keď príde vakcína. Možno budete musieť byť zaočkovaný, aby ste mohli cestovať. To by bolo šialené. Ja som nikdy nebol zaočkovaný.“

„Za tým, čo sa momentálne deje, je nejaký účel. Jediné, čo môžete robiť, je sedieť a pozerať sa a z emocionálneho hľadiska sa príliš nezapájať. Ale je to vážna, skutočná vec,“ pokračoval.

Podotkol tiež, že celá situácia v súvislosti s koronavírusom je nafúknutá.

Na doplnenie, v Spojených štátoch podľahlo ochoreniu COVID-19 už vyše 150-tisíc ľudí a nakazilo sa viac ako 4,5 miliónov obyvateľov. Denný nárast nových prípadov v posledných dňoch presahuje 60-tisíc.

Po výrokoch 22-ročného hráča sa s ním pozhováral šéf basketbalových operácii Nuggets Tim Connelly. Tréner Michael Malone sa hráčom nechystá povedať, čo môžu a nemôžu vysloviť.

Hviezdni konzervatívci v športe Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Bývalá brazílska futbalová hviezda Rivaldo....

"Len by som rád podotkol, že pri aktuálnej situácii u nás vo svete v súvislosti s koronavírusom treba byť pri vyjadreniach veľmi citlivý.

Michael Porter a akýkoľvek iný hráč na našej súpiske má právo na slobodu prejavu. Ak má niekto silné presvedčenie a platformu na zverejnenie, môže to slobodne použiť. Akurát nech to nerozptýli kabínu, čo sa na tréningu nestalo.

My sa len budeme snažiť chlapcov vzdelávať, aby pochopili dopad svojich slov," reagoval tréner Denveru Michael Malone.

debata chyba
Viac na túto tému: #NBA #Denver Nuggets #Michael Porter